Thursday, December 22, 2011

Addicted To Celebrities Low Carb dieet plannen?

Koolhydraatarme diëten lijken te hebben ingehaald het Atkins-dieet in de afgelopen jaren. Deze trend is geëscaleerd door die beroemdheden op low carb dieet. Nooit uit de pers, krijgen ze brak het weergeven van hun nieuwe slanke lijn cijfers en dit dan moedigt ons gewone stervelingen aan hun voorbeeld volgen. Sommige celebs nog steeds gebruik maken van de Atkins, maar anderen ondersteunen nu een gezond koolhydraatarm dieet plan.
Jennifer Aniston van Friends 'roem, was slechts een van de beroemdheden op low carb dieet. Haar slank en goed gespierd figuur heeft aangemoedigd miljoenen niet-celebs over te schakelen op een laag koolhydraten dieet van plan om onze overtollige pondjes kwijt. Jennifer ook yoga en veel oefening om het effect van haar dieet te maximaliseren. Gwyneth Paltrow is ook bekend als een van de low carb beroemdheden, en weer een aanvulling op het dieet met oefening en yoga.
De Britse celebs hebben ook volgen dit type van het eten plan. Bijvoorbeeld, Catherine Zeta Jones verloor haar post-baby gewicht in een recordtijd. Het leek niet zo lang totdat je nooit zou hebben geweten dat ze ooit zwanger geweest! De voormalige Britse Spice Girl, Geri Halliwell was ooit een veel meer bochtige dan ze nu is. Met de hulp van een koolhydraatarm dieet, lichaamsbeweging en yoga Geri verloor ook veel gewicht door het eten van enkele van de beste low carb eten rond.
Een van de redenen waarom zoveel beroemdheden op low carb dieet is, omdat het hen in staat stelt om snel gewicht te verliezen voor films etc. Ben Affleck bijvoorbeeld werd bekend dat low carb voedsel gunst bij de voorbereiding voor zijn Pearl Harbor rol.
Muzikanten zal gebruik maken van een gezond koolhydraatarm dieet van plan om in vorm te krijgen voor de slopende tournees en concerten ze doen. Dit komt omdat koolhydraten zal bijdragen tot het behoud energie niveau op hetzelfde moment als het controleren van gewicht.
Een lage koolhydraten dieet plan is altijd populair geweest met een hoog profiel beroemdheden en een groot aantal van deze diëten hebben hun succes onlosmakelijk verbonden met dit type van blootstelling. Dus, als de celebs zijn al te bewust zijn over hun uiterlijk en een low carb dieet voor hen werkt, dan is het zeker het proberen waard voor de rest van ons gewone stervelingen als een manier om ons lichaam te krijgen als we zouden willen! Helaas, net als de beroemdheden, moeten we zo goed als het wijzigen van onze eetgewoonten die soms is het moeilijkste om gemotiveerd om te doen oefening!

No comments:

Post a Comment