Thursday, December 22, 2011

British Heart Foundation

Hartfalen (HF) is een aandoening waarbij een afwijking van de hartfunctie is aansprakelijk voor het ontbreken van het myocard te voorzien in een cardiac output genoeg is om de energie wensen van de groep aan deze storing zou kunnen spiegel een afwijking van de ventriculaire contractie van matige spier (systolische dysfunctie) of vul het (dit heet diastolische dysfunctie), of elke mechanismen. Terwijl de storing bereikt de linker ventrikel, is het linker ventrikel falen genoemd wanneer zij tot de beste ventrikel, spreken we van een goede ventriculaire storing wanneer de storing bereikt de linker en juiste hart-en het heet congestief hartfalen.
Deze ziekte kan ook kritisch zijn met de levensstijlen bedreigend en regelmatig uit te schakelen. De European Society of Cardiology en de Heart Failure Association heeft zich een data website met animaties en praktische adviezen voor gezinnen lijder en verzorgers. Dit is een alledaagse ziekte die elk jaar wordt verplaatst naar vijf mensen in overeenstemming is met duizend in ontwikkelde landen elke leeftijd met een optreden van drie tot twintig mijl. het enige jaar overleving, gemengde alle niveaus is ingesteld 6five%
Slechts ongeveer 5 miljoen andere mensen met hartfalen in de VS met een jaarlijkse prevalentie van 500 000 tot 15 miljoen bezoeken in overeenstemming met jr en zes vijf miljoen gezondheid mislukking opnames zijn te wijten.
Effectieve behandelingen hebben verlaagd sterftecijfer drastisch binnen de post infarct, automatisch vergroten van de selectie van coronaire patiƫnten met hartfalen, de stijging van de levensverwachting heeft bovendien eindigde in een opbouw in hartfalen die is uitgegroeid tot een enorme publieke welzijn angst in decennia
Effecten van verminderde cardiale output
Het bloed brengt voedingsstoffen en zuurstof door het lichaam. Het helpt ook om afvalstoffen af ​​die kooldioxide omvat. Een daling van de bloedtoevoer gaat niet uit van een goede werking van het lichaam.
Als er een matige afname van de cardiac output, het lichaam heeft de neiging om op hetzelfde moment ontwikkelen als het beheren van de meeste bloed drift om essentiĆ«le organen (hersenen hart). Het vermindert dit een voor de andere organen door middel van een daling in het kaliber van de kleine slagaders (vasoconstrictie) door samentrekking van de spiercellen opgenomen in hun muur. Deze herverdeling van go with the flow heeft vele ernstige gevolgen, samen met de nieren. De lagere in de nier in overeenstemming met fusie leidt, in reactie activatie van het renine-angiotensine-aldosteron veroorzaakt in de eerste plaats vasthouden van water en elektrolyten met een verminderd volume van de urine (antidiuretisch hormoon), dat dit leidt tot een opbouw in het circulerende bloed hoeveelheid (preload) en dus de schilderijen van de gemiddelde, aan de andere kant vasoconstrictie met een verhoogde bloeddruk (afterload), waardoor de uitbreiding van de werklast van de matige. Het bouwen in de schilderijen van de gemiddelde belasting, via het uitbreiden van de preload en / of na belasting is veroorzaakt een vicieuze cirkel. De kruiden voorgeschiedenis van hartfalen is dan ook om een ​​innovatieve en onomkeerbare achteruitgang.
In het hart, het onvermogen om correct uit te werpen het bloed wordt stroomafwaarts leidt tot een stagnatie van het bloed binnen de ventrikel: de minimale kracht (aangeduid als diastolisch) is opgebouwd en geeft een paar millimeter kwik boven 1five mmHg. Deze opbouw druk is gespiegeld upstream: links, naar links atrium, longaders, de pulmonale capillairen en de longslagader en extra stroomopwaarts, de beste ventrikel, de juiste atrium en de veneuze apparaat het niveau van dit gebouw in diastolische bloeddruk, aders (cruciale veneuze kracht) naar de linker hartkamer door een hartkatheterisatie of vaker een echocardiogram, kan de diagnose van hartfalen als de andere elementen niet overtuigend zijn.

No comments:

Post a Comment