Thursday, December 22, 2011

De grote voordelen van het nemen van een Herbal Body Cleansing dat iemands lichaam

Een detox, of kruidenthee lichaamsreiniging, elimineert toxines en reinigt het bloed. Dit is vaak noodzakelijk wanneer het systeem wordt moe, rennen naar beneden en gevoelig voor ziekte. Het primaire uitscheidingsorganen zoals de lever, nieren, longen, lymfe en de huid profiteren van de actieve effecten van natuurlijke kruiden tijdens de ontgifting.
Mariadistel wordt ook wel wilde artisjok en is een effectief lever tonic omdat het zowel geneest en beschermt de lever tegen beschadiging. De primaire functie van de lever is het zuiveren van het systeem en mariadistel verhoogt de snelheid die zij produceert eiwitten en enzymen, waardoor het giftige stoffen te elimineren sneller. Mariadistel moeten worden genomen tijdens de maaltijd.
Gember stimuleert de circulatie van het bloed in het menselijk lichaam. Het stimuleert ook de afvoer van gifstoffen door de huid tijdens het zweten. Tabletten of capsules kunnen worden ingenomen als gemberwortel is niet beschikbaar. Galsteen-patiënten moeten niet te grote hoeveelheden van gember als dit kan de aandoening verergeren.
Een eeuwenoud kruidenmiddel dat een veelheid van medicinale voordelen heeft, knoflook is essentieel voor kruiden reinigen omdat het zowel dunner en reinigt menselijk bloed. Het heeft natuurlijke antibiotische eigenschappen. Knoflook verlaagt de bloeddruk en verbetert de weerstand tegen ziekte tijdens de detox.
Aloë vera heeft een sterke ontgiftende effect op de spijsvertering en werkt als een mild laxeermiddel in de dikke darm. Het vernietigt parasieten, gisten, virussen en bacteriën in het systeem. Aloë vera biedt een krachtige detox, maar mag niet worden gebruikt voor een langere tijd. Aloë vera sap is de meest populaire vorm voor een detox.
Het consumeren van een mengsel van psyllium en bentoniet klei heeft een actieve invloed op het reinigen van de dikke darm. Afgeleid van de zaden van de weegbree kruid, psyllium breidt uit in de dikke darm en verzacht geaccumuleerde toxines. Bentonietklei trekt de zachte stof van de wand van de dikke darm en verdrijft het. Bentonietklei versterkt eveneens het immuunsysteem tegen de ziekte tijdens een detox.
Ontgiften van het systeem periodiek door middel van kruiden lichaam reinigen zorgt ervoor dat eventuele geaccumuleerde toxines of gifstoffen kunnen worden uitgezet. Het systeem krijgt de optimale werking van een detox wanneer het wordt uitgevoerd samen met een evenwichtige, gezonde voeding, dat geraffineerde suiker, zuivel en tarwe producten, alcohol en cafeïne elimineert. Detoxificatie mag niet worden uitgevoerd voor langer dan tien tot veertien dagen. Je moet drinken veel water tijdens de detox te helpen de eliminatie proces te versnellen en spoel onzuiverheden uit het lichaam.

No comments:

Post a Comment