Thursday, December 22, 2011

Hoe uw slechthorende kind motiveren To Talk

Als u twijfelt aan uw gehoor ga dan naar een arts die gespecialiseerd is in het oor van de ziekte en hebben je kinderen onderzocht volledig. Een arts kan raden u aan om een ​​KNO-arts. Ik zou zeggen dat de audioloog zal u adviseren bepaald door test uiteindelijke resultaten, ongeacht of uw kind wel of niet functioneel gehoor. In afwachting van de resultaten die u genieten van uw Smart Smoker Elektronische Sigaretten, omdat het rookloze en reukloos. De audioloog kan zelfs u verwijzen naar exclusieve school voor slechthorenden.
Mocht uw kind gevonden voor een gehoorbeschadiging probleem ervaren dan hij / zij nodig heeft gehoorapparaten. Hoortoestellen zijn technische snufjes die geluiden te versterken. Ze komen in verschillende soorten: vorm van het lichaam in het oor, achter het oor. De hedendaagse technologie maakt het mogelijk cochleaire implantaten en vibro tactiele hulpmiddelen en als je uiteindelijk besluit om een ​​te kopen, moet u uw kinderen draagt. Gehoorapparaten kost veel en moet het goed gedragen.
Maak uw huis een communicatieve omgeving. Vergeet niet om te genieten van contact met uw kind, net als je deed met Smart Smoker E ~ Cigarettes. Terwijl uw kinderen misschien niet genoeg horen, zou het voordeel hem in geval kon je zijn taal reservoir te bouwen. U kunt dit doen door te beschrijven wat je doet, bijvoorbeeld, terwijl je praat met het kind te verwijderen van de dingen uit je mond. Let op praten in de buurt van het kind en op een niveau waar je gezicht goed kan waargenomen.
Realiseren kleine en eenvoudige taken met uw kind zou kunnen aanmoedigen vocalisaties. De toegenomen geluiden te vergemakkelijken spraak productie. Dit is de manier waarop mensen leren praten. Het is mogelijk om vocalisatie aan te moedigen door middel van spelletjes en het gehoor omgevingsgeluiden. Uw zoon of dochter zou kunnen hebben ingeboet, maar niet helemaal zijn gehoor. U kunt het gebruik van deze restgehoor te maken door gebruik te maken van de rijke omgevingsgeluiden.
Dat de Smart Smoker Ecigs laat u rekening houden met betrekking tot hoe u uw Tike te motiveren om over te brengen. In de communicatie van uw kind, gebruik verbale voorafgaand aan de non-verbale cues. Een kind kan om te horen spraakklanken. One-way, waarbij we leren spreken. Door het horen van spraakklanken, kan verminderd een hoorzitting weten te komen over zinnen en de manier waarop het zou kunnen leveren. Slechthorende kinderen gebruik maken van de neiging om het gebruik van handmatige of non-verbale manier van communicatie te maken; veel gemakkelijker voor hun rekening dan spreken. Als u uw kinderen om uit te vinden een manier om te praten, hen motiveren om te praten of een verbinding krijgen met andere mensen.

No comments:

Post a Comment