Thursday, December 22, 2011

Weight Loss Plan: het doel Go For

Omdat overgewicht brengt u het risico voor veel gezondheidsproblemen, mogelijk moet u een aantal plannen van het gewichtsverlies te helpen deze risico's te vermijden en te voorkomen ziekten die zijn bepaald.
Maar wat zou uw doelstelling op lange termijn zijn? En wat de korte termijn doelen moet je stellen om u te helpen daar? Je hebt een betere kans van het bereiken van uw doelen als u ervoor zorgen dat de plannen van het gewichtsverlies dat u gebruik zal verstandig en redelijk direct bij het begin.
Hier zijn enkele richtlijnen van de experts in het kiezen van het gewichtsverlies plannen en doelen.
1. Wees realistisch
De meeste mensen op de lange termijn gewichtsverlies plannen zijn ambitieuzer dan ze moeten zijn.
Bijvoorbeeld, als je weegt 170 pond en uw lange-termijn plan is af te wegen 120, zelfs als u niet 120 gewogen, omdat je was 16 en nu ben je 45, dat is niet een realistisch gewichtsverlies doel.
Je body mass index of BMI is een goede indicator van wel of niet je moet werpen van de pond. De ideale BMI range, volgens de National Institutes of Health, is tussen de 19 en 24,9. Als uw BMI tussen 25 en 29.9, wordt u beschouwd als overgewicht. Elke bovenstaande nummer 30 is in de obesitas bereik.
Vanuit dit oogpunt, moet u een verstandig plan van het gewichtsverlies dat zal overeenkomen met de gewenste BMI op basis van uw lengte, want dit is de belangrijkste factor die invloed hebben op uw BMI.
2. Set passende doelstellingen
Met behulp van een plan van het gewichtsverlies net omwille van ijdelheid is psychologisch minder nuttig dan het verliezen van gewicht voor de gezondheid te verbeteren.
U heeft een grote stap voorwaarts als je besluit om een ​​plan van het gewichtsverlies dat de oefening en het eten goed, zodat u zich beter voelt en meer energie hebben om iets positiefs doen in je leven omvat ondergaan.
3. Focus op doen, niet te verliezen
In plaats van te zeggen dat je gaat om een ​​pond verliezen deze week, zeggen hoeveel je gaat deze week uit te oefenen. Dit zou zeker goed te maken van een verstandige plan van het gewichtsverlies.
Houd in gedachten dat uw gewicht binnen een tijdsspanne van een week niet volledig in uw controle, maar uw gedrag is.
4. Build beetje bij beetje
Korte termijn gewichtsverlies plannen moeten niet worden "pie-in-de-lucht. ' Dit betekent dat wanneer u nooit helemaal uitgeoefend, uw beste plan van het gewichtsverlies voor deze week moet gebaseerd zijn op het vinden van drie verschillende een-mijl routes die je kunt volgende week lopen.
5. Blijf op de self-aanmoediging
Een alles-of-niets-houding zet je alleen tot mislukken. Leer uw inspanningen te evalueren eerlijk en objectief. Als je valt kort een aantal doelen, alleen maar vooruit te kijken naar volgende week. U hoeft niet om een ​​perfecte plaat te hebben.
Immers, moet zelf-aanmoediging zeker een deel van uw plannen van het gewichtsverlies. Anders wordt je gewoon niet in het einde.
6. Gebruik meetbare maatregelen
Zeggen dat je gaat om meer positieve deze week of dat je gaat echt serieus deze week is niet een doel dat u kunt meten en mag niet worden een onderdeel van uw plan van het gewichtsverlies.
Dit is een andere reden waarom je zou moeten uitoefening te verwerken in uw plan van het gewichtsverlies en de focus op het. U moet kunnen rekenen op de notulen van de oefening om succesvol te zijn in uw plan.
De bottom line is, mensen moeten maken plannen van het gewichtsverlies dat alleen zal blijven zoals het is, maar een plan. Zij hebben om het te zetten in daden door het opnemen van doelen die zal hen motiveren om te slagen.

No comments:

Post a Comment