Monday, January 30, 2012

Bad Habits om af te slanken uw taille

Bad Habits om af te slanken uw taille
Ben je het zat met het kijken mollig? Ben je het zat met het proberen om te vechten tegen uw muffin top alleen om die strijd te verliezen elke dag? Geloof het of niet, kon de dingen die u mogelijk houden van het verliezen van gewicht zijn een aantal van je dagelijkse gewoontes die je niet eens denken over het doen van meer. Er zijn allerlei gewoonten en factoren die bijdragen aan ons weegt veel meer dan we willen.
Hier zijn een aantal gewoonten die je zou willen veranderen als u de grootte van uw taille te verbeteren. Alleen rekening in voedingsmiddelen die "laag" of "nee" vet. Weet dit: vet vrije of vetarm voedsel niet in de werkelijkheid beter voor je. Wat ze weg te nemen in vet, ze vervangen in de vorm van suikers.
Deze suikers ervoor zorgen dat uw lichaam om suiker riet en crashes en ook de "rebound honger" dat komt na elke zodat u constant het eten hebben. Ga met je smaakpapillen en laat je de volledige versies van vet voedsel proeven van tijd tot tijd. Je energie wordt weer beter terwijl uw hongergevoel niveaus verminderen.
Proberen uit te werken je voeding op je eigen kunnen vaak leiden tot stagnatie in uw gewicht. Het lijkt een makkelijk genoeg probleem in eerste instantie. De waarheid is dat het echt is het een complex onderwerp.
Als u wilt proberen om gezond te worden, moet je ten minste een vergadering met een ervaren en een vergunning hebben diëtist. Uw diëtist zal u helpen een dieet dat bestaat uit voedsel dat u moet kosten.
Niet genoeg slaap. Studies hebben aangetoond dat mensen die een dieet en niet genoeg slaap hebben de neiging om te krijgen, gemiddeld twee en een half keer meer buikvet dan individuen die krijgen de vereiste zes tot zeven uur per nacht. U hebt waarschijnlijk al vele malen verteld dat u minimaal acht uur slaap per nacht moeten blijven om gezond te zijn, maar als je probeert te krijgen dun, zul je veel beter doen als je alleen tussen zes en zeven uur.
Soda, zelfs light frisdrank pop, is echt slecht voor je als je zou willen om gewicht te verliezen en te ontdoen van je muffin top te krijgen. Degenen die Drink een tot twee soft drinks per dag hebben meer kans, met dertig procent, tot problemen met het gewicht te hebben. Light frisdrank drinkers werden waargenomen tailles dat maar liefst vijf keer groeide sneller dan mensen die niet drinken frisdrank te hebben. Zo te ontdoen van die frisdrank en voor sommige water!
Er zijn tal van kleine, elke dag, allerlei dingen die ons verhinderen het bereiken van het gewicht die we wensen te bereiken. Zelfs kleine zaken zoals consumptie van frisdrank, proberen in kaart te brengen van uw eigen dieet plan, weg te blijven van vet calorieën en het beperken van uw slaap zijn allemaal factoren die bijdragen aan een verhoogde taille. Zorg er voor dat u praat met uw primaire zorgverlener om uit te vinden als een van de dingen die je aan het doen zou kunnen voorkomen dat u van het bereiken van uw doelstellingen van het gewichtsverlies.

No comments:

Post a Comment