Monday, January 30, 2012

Behandeling voor lage testosteron

Wanneer een persoon laag testosteron heeft, kunnen ze last hebben van vermoeidheid, depressie, gebrek aan sex drive, verlies van spieren, het aantrekken van de pond, en nog veel meer. Met een lage testosteron betekent niet noodzakelijk dat je vast zit met het, want er zijn behandelingen is het gemakkelijk om je niveau van testosteron te verhogen.


Een type van behandeling een persoon kan krijgen is testosteron injecties, die wordt ingespoten in een spier. U kunt uzelf deze injecties in de privacy van uw eigen huis zonder extra reizen naar de artsen. Op de eerste bezoek je chirurg kan trainen u om uzelf te injecteren. Een injectie van testosteron in de spier is een uiterst effectieve manier van het leveren van het hormoon en is buitengewoon kosteneffectief. Zoals met elk type van behandelingen, maar ook de profs, zijn er nadelen. Het injecteren zelf kan onplezierig zijn en deze injecties kan leiden tot een lage en hoge in uw testosterongehalte. Misschien krijg je een opstoot van testosteron wanneer u voor het eerst uzelf te injecteren, maar dan begint te vallen als je dichter bij je volgende injectie, wat kan leiden tot seksuele hoogtepunten en lowpoints. Injecties worden meestal gegeven om de twee tot vier weken.


De volgende optie zou zijn testosteron pellets, die zijn geplaatst onder de huid en dan het testosteron is vrij in het lichaam. Deze pellets gelijkmatig te ontbinden, zonder de hoogtepunten en lowpoints van de injecties. Helaas, een incisie moet worden gemaakt in je huid in om de pellets plek, maar je hoeft alleen maar te hebben dit gedaan om de 3 tot zes maanden.


Er is ook testosteron crème of gels die u wrijven op bepaalde stukjes van je lichaam om meer testosteron hebben. Deze crèmes en gels zijn efficiënt, niet pijnlijk te gebruiken en je hoeft niet voor alle reeds verrichte incisies. Het enige nadeel aan het gebruik van crèmes of gels is, kunt u overigens het testosteron te dragen aan andere mensen die via contact met de huid voor de huid.


Als je schamen om je huisarts te vragen naar laag testosteron behandeling dan zijn er behandelingen die het niet nodig een bezoek aan de dokter of een recept. Dit betekent dat u uw testosteronspiegel op een natuurlijke manier te stimuleren door het eten van bepaalde soorten voedsel, zorg ervoor dat u de juiste mineralen en vitaminen ofwel krijgt in het voedsel dat je eet of door het nemen van supplementen, vooral zink en vitamine B.


Een andere natuurlijke remedie voor een laag testosteron behandeling zal zijn om uw knusse passend ondergoed schakelaar voor een lossere montage fighter shorts. U kunt proberen yoga-technieken en meditatie om je stress te verminderen. Zorg ervoor dat u veel van de slaap en lichaamsbeweging met behulp van samengestelde oefeningen en gewichtheffen als een natuurlijke remedie voor lage testosteronspiegel krijgt.


Als u niet lijdt aan een laag testosteron voor medisch gebaseerde redenen, maar voornamelijk als gevolg van veroudering, dan proberen een aantal van de natuurlijke tactiek zou de juiste weg te gaan worden. Als de natuurlijke methodes niet helpen, dan kun je nodig hebt om een ​​reis te maken om uw arts te bezoeken voor de injecties, of een recept crème of gel.

No comments:

Post a Comment