Monday, January 30, 2012

Beproefde Teeth Whitening Kits

Beproefde Teeth Whitening Kits
Het bleken van tanden kits zoals het bleken van tanden tandpasta, strips, whitening gel en tanden whitening trays kunnen worden verworven van diverse medische winkels op waar je woont. Echter zullen deze tanden whitening producten verschillen van die tanden bleken procedures uitgevoerd omdat de tandheelkundige professionals. Het bleken van tanden behandelingen gedaan door de tandheelkundige professionals meestal betrekking hebben op de tewerkstelling van hogere rang oplossingen van waterstofperoxide, veruit de meest actieve bleekmiddel die uw tanden bleekt effectief. Verschillende vormen van tanden bleken sets echter ook bevatten waterstofperoxide, de oplossing is zeer mild en dus het kan thuis gebruikt worden veilig. Laser bleken van tanden wordt aanvaard als de meest krachtige oplossing in je tanden bleken en dit wordt gedaan in een soort kliniek tandarts.
Bleken van de tanden door middel van een regelmatige peroxide behandeling meestal terug te zetten u van $ 100 tot $ 650. Laser bleken van tanden is nogal veel duurder is dan die van de standaard tanden whitening kits. Echter, de antwoorden zijn merkbaar direct na de laser behandeling is gedaan.
Maar hoe laser bleken van tanden werkt? Eerst wordt de tandarts zal uw tanden poetst het volledig verwijderen van veel van de plaques en ander vuil die mogelijk belemmeren of verwarren het bleken vormen van procedures. Dan zal hij van toepassing bleekgel op uw tanden en met de laser licht, de gel zal penetreren in een persoon de tanden oppervlak van het verwijderen van de gele vlekken door de tanden. Laser bleken van tanden bevat meestal de moeite waard drie soorten van tanden bleken zodanig bij het Erbium, CO2 en diode laser-oplossingen.
Met laser tanden bleken, kun je bijna zien de whitening resultaat na de behandeling die duurt meestal zo goed als een uur en dus is er is geen noodzaak om te wachten op meerdere nummers van de dag om te controleren of de whitening vooruitgang in uw parelwitte blanken. Het bleken van tanden is een cosmetische techniek wordt echter, het is niet gedekt door uw tandheelkundige verzekering omdat deze soorten procedures wordt niet beschouwd als fundamenteel in tegenstelling tot de tand reinigingen en vullingen. Zodat ze kunnen de witheid van uw tanden te behouden in het verlengde van de laser behandeling, moet je leren manieren om goede zorg van uw parelwitte blanken te nemen, omdat deze tanden whitening behandelingen zou niet lang duren. Als je denkt dat je niet kan veroorloven voor elke professionele tanden whitening systeem zoals laser gezichtsbehandeling, dan kunt u rekening houden met de redelijk geprijsde tanden bleken opties.

No comments:

Post a Comment