Tuesday, January 10, 2012

Denk je erover denkt Laser Resurfacing acne behandelingen? Je moet kijken naar deze eerste

Hoewel jongeren zijn degenen die meestal lijden aan acne, kunnen veel van de volwassenen te lijden. Acne kan onder andere periodieke acne uitbraken op aanhoudend ernstige gevallen. In aanvulling op acne komt vaak de ongewenste bijwerking van littekens. Acne littekens kunnen een leven lang meegaan en voor sommige mensen, ze kan al genoeg zijn cosmetisch van belang zijn voor een verlies van zelfvertrouwen, psychische stress of zelfs zelfmoord kan veroorzaken.
Soorten Behandeling van de Acne
Er zijn een aantal behandelingen voor acne die vandaag beschikbaar zijn. Sommige kunnen worden gekocht via de balie, terwijl anderen een recept. Deze bestaat uit actuele bactericidals, actueel en orale antibiotica, hormonale behandelingen, retinoïden (zowel mondeling als actueel) en laserlicht behandelingen. Als antibiotica hebben meer geworden en meer ineffectief als gevolg van overmatig gebruik, zien we een toename van acne laser behandelingen.
Acne Laser Behandelingen
Veel meer mensen kiezen voor acne laser behandelingen nu om zich te ontdoen van acne of acne littekens. Degenen die rekening houdend met acne laser behandeling moet in gedachten houden dat deze behandeling moet echt worden gezien als een laatste redmiddel. De behandeling van ernstige acne littekens afhankelijk van hun toestand, diepte, en de locatie.
Gedurende laser resurfacing, is een laser pen gericht op het getroffen gebied van de huid. Een geconcentreerde laserstraal is heen en weer zwaaide over het gebied, verdampen de ongewenste weefsel en het maken van een nieuw oppervlak van de huid voor de groei. Dit is hoe de term laser resurfacing komt voort uit. Na de laser behandeling wordt nieuw collageen te vormen.
De verwachtingen
Zorg ervoor dat u van plan bent om de vereiste tijd uit na de ingreep. Het is niet echt ongewoon voor een patiënt om de pijn en zwelling te voelen in het gebied na de acne huid laser behandeling. Dit kan verschillen van individu tot individu, maar meestal duurt een week tot tien dagen. Gedurende deze periode, dient de persoon niet dragen cosmetica.
Arts overleg
Als u overweegt deze laser resurfacing behandeling voor acne, moet u uw due diligence. Spreek met een paar verschillende artsen, controleer de prijzen en de beoordelingen van hun patiënt, die ging met de behandeling.

No comments:

Post a Comment