Tuesday, January 10, 2012

Heeft aanleiding van een groenere levensstijl te hard?

Sommige mensen vrezen dat het onredelijk poging om hun levensstijl eco-vriendelijk te maken. Realistisch, kunt u omgehakt uw ecologische voetafdruk en help het milieu door alleen het maken van een paar eenvoudige veranderingen in je leven.
Een snelle manier om een ​​beetje meer eco-vriendelijke leven is om er zeker van dat u alle elektrische apparaten los te koppelen wanneer u ze niet gebruikt. U mag niet realiseren dat zelfs wanneer er iets is uitgeschakeld, blijft het gebruik van een minuut hoeveelheid energie die resultaten tot een hoger energieverbruik. Hoewel dit kan moeilijk zijn in het begin, als je eenmaal in een routine wordt het wat moeite en zal ook bespaart u geld op de lange termijn.
Nadat je thuis van boodschappen doen, niet weg te gooien de tassen die u gebruikt voor het uitvoeren uw winkel koopt. De volgende keer dat je naar de winkel, neemt u de zakken met jou! Door dit te doen, hoef je niet te gebruiken als een groot aantal zakken per maand, die de hoeveelheid afval in te gaan op de stortplaats af en bespaart u geld op zak aankopen. Ook kan het erg handig om de zakken te voeren rond andere dingen die u nodig heeft verplaatst hebben.
Als je rijdt minder regelmatig, moet u in staat om het effect van uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Is het begrijpelijk dat je kan hebben om naar uw werkplek, de supermarkt of zelfs vrienden en familie te bezoeken, maar er zijn vaak momenten waarop je kunt de auto pool (gebruik een auto voor veel mensen), of gewoon wandelen. Besturen van uw auto niet vaak kan u aa aanzienlijke hoeveelheid geld, maar ook gekapt vervuiling. Met de toenemende brandstofkosten, sta je met een flinke besparingen zien door de uitvoering van dit een ding.
Ook al kun je omlaag te brengen vervuiling met behulp van tal van methodes, een gebied dat u zou moeten overwegen is het gebruik van plastic waterflessen. Opgemerkt wordt dat het water in deze fles is gezonder, maar het probleem is dat ze een grote hoeveelheid vervuiling veroorzaken als ze zijn vaak gegooid na een gebruik. Er is niets mis met de aankoop van gebotteld water als dat is iets wat je besluit te gaan doen. Echter, probeer dan om ze te gebruiken meer dan een keer waar mogelijk. Je vraagt ​​je waarschijnlijk af nu hoe precies kun je opnieuw gebruiken van de flessen. U kunt een waterfilter die je kunt gebruiken in uw plastic waterflessen en kunt u de flessen in de koelkast voor het volgende gebruik. Op deze manier kunt u de impact je hebt op de planeet en ook opslaan jezelf een groot deel van dollars.
Over het algemeen is het niet al te moeilijk om te zien dat het maken van een aantal van deze kleine veranderingen kan u helpen om uw uitgaven omlaag te brengen - en het maakt je meer eco-vriendelijk. In antwoord op de oorspronkelijke vraag, absoluut, kan groen wonen gemakkelijk zijn als je bereid bent om kleine stappen te zetten.

No comments:

Post a Comment