Monday, January 30, 2012

Het nemen van visolie en enkele grote voordelen DHA

Visolie is een supplement dat een heleboel mensen praten onlangs over. Meestal is het omwille van het feit dat de Standard American Diet (SAD) is zo een tekort aan gezonde omega 3 essentiële vetzuren, die visolie is zeer rijk inch Een van de omega-3 vetzuren is een stof genaamd DHA.

DHA heeft een grote rol in ons dagelijks gezondheid en welzijn. Niet alleen is DHA beschouwd als de hersenen brandstof die helpt bij het stimuleren van mentale helderheid en dacht, het heeft een goede spreiding van andere essentiële functies. DHA is onlangs gestart worden toegevoegd in een groot aantal prenatale vitamines aan te vullen als gevolg van recente studies die hebben aangetoond dat DHA tijdens de zwangerschap is essentieel voor de gezonde ontwikkeling van de baby, en kan ook grote voordelen voor de moeder. Hoe werkt het dit te bereiken?

Recenlty, is DHA het onderwerp geweest van veel studie veel in verhouding tot hoe beïnvloedt als depressie. Personen die lijden aan een depressie soms ook lijken aan een gebrek aan DHA in hun dagelijkse voeding te tonen. En omdat veel van DHA in het lichaam is opgebruikt tijdens de zwangerschap voor de ontwikkeling van de hersenen van de baby en het centrale zenuwstelsel-netwerk, dat wordt verondersteld om een van de belangrijkste bijdragers aan postpartum depressie.

Niet alleen heeft DHA een aantal goede resultaten in strijd postpartum depressie bij nieuwe moeders, is het ook zien enkele sterke resultaten in vechten andere vormen van depressie ook. Het is logisch dat wanneer een dieet onvoldoende is in voedingsmiddelen die de hersenen, je houding en stemming, en je perspectief voeden alles kan beginnen te lijden.

Een ander groot voordeel van visolie is dat het niet dezelfde risico's die komen met het eten van vis. Vis monsters tonen vaak kwikverontreiniging, en de mensen zijn op hun hoede van het eten van vis die afkomstig zijn uit viskwekerijen. Maar van hoge kwaliteit visolie is vrij van dat soort van besmetting, waardoor u van alle voordelen terwijl het niet te maken krijgt met een van de bijwerkingen.

No comments:

Post a Comment