Monday, January 9, 2012

Teennagel Fungus - Meer dan alleen Ugly Teennagels

Het is vrij kenmerkend voor een individu om de borden over het hoofd dat ze een teennagel schimmel infectie. De eerste symptomen kunnen worden als fundamenteel als een witte of gele stip op hun nagels. Zoals bij elke medische scenario, zou het perfect zijn voor het geval u gemerkt van de witte stip en begon teennagel schimmel behandeling met een efficiënte crème in dit stadium.
Het negeren van het scenario zal bij de eerste resulteren in lelijke nagels die kan worden pijnlijk. Indien onbehandeld het gaat uiteindelijk leiden tot ongemak, de verspreiding van de schimmel op andere tenen, en de waarschijnlijke besmetting van andere individuen. Droge, broze nagels dat elke glans gebrek aan misschien wel wat u merkt van de teennagel schimmel.
De nagel kan worden verkrijgen dikker en geel worden. Dit zal de schimmel zich verspreidt, groeit onder de nagel worden. Het kan gemakkelijk verward worden met een blessure, misschien kun je dat het gevoel van het dragen van schoenen die zijn een beetje strak om de tenen. Als de nagel begint te brokkelen aan de zijkanten of de beste kant u hebben over het algemeen geen twijfel omtrent de nagel schimmel. Mocht u gewoonlijk draagt ​​sokken en schoenen die je misschien niet bezorgd over, maar het houden van uw tenen in het donker zal alleen steun van de schimmel te bloeien en te groeien.
Wanneer het ongemak sets in, omdat de teen nagel eigenlijk begint weg te trekken uit de teen, dan kunt u vrijwel zeker te herkennen moet je een teennagel schimmel behandeling te vinden. Als onbeheerd je zou kunnen ervaren bloeden, pus sijpelen uit onder de nagel, samen met een vieze geur. Nu kan het absoluut noodzakelijk dat u ontdekken een top kwaliteit crème doden de schimmel te stoppen en eventuele andere infecties van het invoeren van uw lichaam door de pauze in je huid. Uw voeten zijn in een gevoelig positie op te pikken allerlei bacteriën uit de grond te worden.
Het vinden van ontdoen van teen nagel schimmel kan een beetje tijd. Het is zeker niet gebeuren 's nachts. Het vangen van de infectie en begin van de behandeling, kan de schimmel stoppen van over te gaan tot een meer teennagel. Misschien wilt u de dichtstbijzijnde teen te behandelen, zelfs als u echter vindt geen symptomen. Wanneer u een infectie hebt gehad is het echt verstandig om preventieve maatregelen te nemen om te houden van het hebben van verdere uitbraken. Houd uw teennagels geknipt en schoon. Was vaak uw voeten en maak een poging om ze droog te houden. Het is aanzienlijk minder ingewikkeld om te sturen duidelijk van een infectie dan is het te genezen teennagel schimmel.

No comments:

Post a Comment