Monday, January 9, 2012

The Very Best Tricep Oefeningen - Top 3 Oefeningen Voor Big Triceps

We beseffen dat In het geval dat u wilt grote armen, moet u uw triceps te trainen. Sinds de naam al aangeeft, de triceps zijn 3 elementen, terwijl de biceps bevatten slechts twee. Alleen op basis van dat de werkelijkheid, het is echt dwaas om verwaarlozing uitvoeren van uw triceps oefeningen als ze vormen de meerderheid van uw bovenarm.

Een sporter zou willen van de twee bars met een bovenhandse greep, ongeveer op schouderbreedte te grijpen. De grip moet echt comfortabel en stevig genoeg om op te houden gedurende de hele beweging. Deze eerste positie moet samen beginnen met je benen in de lucht, meestal met de knieƫn gebogen en de armen volledig gestrekt.

De rug moet ook recht en stevig blijven alle door, het vermijden van afronding. Een andere factor die u nodig hebt zijn een paar handschoenen. Nu hoef je niet echt nodig om die dure gewichtheffen handschoenen te verkrijgen. De drie-dollar handschoenen van Home Depot zal heel goed te doen. In het geval dat je jezelf de vraag, de handschoenen zijn voor het Bijhouden van uw handen van pijn, in het bijzonder wanneer je toevallig onderneming superieur stoel dips.

U hecht een rechte handvat om de kabel katrol en gelijkmatig houd deze met gestrekte armen. Je grip is onderhands (handpalmen naar u toe). Je eigenlijk krullen de hendel zo ver, omdat het kan gaan zonder dat je je ellebogen en na het instellen van een juiste gewicht (8-12 herhalingen). Houd de bovenste positie en na die daling van de kabel naar beneden geleidelijk. Het idee voor dit is gelijk aan de driehoek push-ups.

Behulp van een close grip, dat je de training op uw triceps te benadrukken, terwijl in de tweede plaats werkt je borst spieren. Dit moet een van de beste trainingen ooit uitgevonden voor de triceps. Je triceps zijn op hun sterkst wanneer uw elleboog is geplaatst onder je schouder. Wat maakt dips een van de meest effectieve tricep training is het feit dat de gunstige uitlijning van de arm u in staat stelt op te heffen een veel gewicht.

No comments:

Post a Comment