Monday, January 9, 2012

Wat leidt tot acne littekens en How To Get Rid Of Them

Acne is een constante zorg, vooral voor tienermeisjes, naar het schijnt plotseling en haar merken blijven lang nadat de acne is verdwenen. In afwijking van uw haat voor, kan acne niet worden vermeden door een gemiddelde tiener en een aanzienlijke zorg is nodig om zich te ontdoen van deze littekens en stoppen ze nogmaals wordt weergegeven.
Acne is een infectie veroorzaakt door de reactie van de bacteriƫn en te veel talg vrijkomt door de klieren in de huid. In de helende fase van deze infectie, is een eiwit genaamd collageen aangemaakt onder de huid. Van de hoeveelheid collageen vallen lage, kleine depressies ontwikkelen op het gezicht en op het bedrag dat overdreven, verschillende uitsteeksels lijken. Acne littekens verschijnen in beide gevallen. Adolescenten zijn meestal vatbaarder voor acne infectie als hun hormonen plotseling te verhogen op het moment van de puberteit meer talg waardoor release.
Enkele van de meest voorkomende redenen achter een acne-infectie zijn de toepassing van schoonheid producten die niet geschikt zijn voor het huidtype, de inname van anticonceptie pillen en drugs, en andere erfelijke factoren. Een aantal aspecten, zoals lifestyle dieet dat niet gezond genoeg is en mentale belasting kan ook leiden tot acne. In tegenstelling tot de gangbare zienswijze, is er geen wetenschappelijk verband tussen gekruid of junk food en acne.
Niettegenstaande de verscheidenheid van plantaardige producten die beweren dat ze acne te genezen en die worden aangeboden aan de consument bij verschillende winkels, is het beter om medisch advies te krijgen als de situatie erger wordt of als het gebeurt herhaaldelijk. Zich onthouden van knijpen de laesie of steken met een scherp voorwerp is een must om te voorkomen dat verergering van acne.
Veel getroffen mensen nu hun toevlucht tot verschillende cosmetische behandelingen om de littekens verdwijnen en weer een stralende huid. Chirurgie en laserbehandelingen zijn twee van de meest effectieve methoden van permanent verwijderen van acne littekens, maar een aantal andere innovatieve behandelingen zijn ook beschikbaar deze dagen. U moet advies van een bekende huidspecialist, die in staat zou zijn om uw huidtype te identificeren en dus wijzen op een effectief rechtsmiddel.

No comments:

Post a Comment