Tuesday, February 7, 2012

A 56 Day Juice Snel van het welzijn

Juice vasten bestaat al duizenden jaren. Het gaat om je overleven op de ruwe sap van groenten en fruit en niets anders (met uitzondering van water en waarschijnlijk kruidenthee).

De voordelen voor sap vasten is soms dramatische gewichtsverlies en een detoxifation van uw lichaam om al die schadelijke gifstoffen die eerlijk zijn in onze verwerkte levensmiddelen van vandaag te verwijderen.

Uw sap vasten plan is geheel origineel aan u. Denk niet dat je hebt om een ​​snelle volgen voor een geselecteerde periode. Het kan zo kort vervangen van een maaltijd per dag met een sap of een dag per week, een dag per maand, wat dan ook.

Door dit te doen een sap snel geef je je lichaam de kans om te genezen en te ontgiften. In feite geeft u uw lichaam rust.

Je lichaam heeft een bepaalde hoeveelheid energie om voedsel te verteren, en de bewerkte levensmiddelen (vooral alles wat de mens gemaakt) meer werk nodig heeft voor uw lichaam te verteren dat kost energie. Hoe meer energie je lichaam moet gebruiken verteren, hoe minder het beschikt voor zelf genezing en energie in het algemeen.

Wist je dat als je eet een grote hoeveelheid fast food (en andere ongezonde voeding zoals chocolade, enz.) die deze chemicaliƫn die giftig zijn voor je lichaam hebben, en dat je lichaam probeert om u te verdedigen door het wikkelen van deze gifstoffen op in vet ?

Dus als je gaan op een sap snel zullen er veel tijd waar je in werkelijkheid slechter voelen. Dit is meestal gewoon voor een paar daya en de reden is je lichaam deze toxines vrijgeven en ze verlaten je lichaam.

In de vroege dagen van een sap snel je hoofdpijn lijden, voelen uitgeput, gebrek aan energie, en nog veel meer. Dit zijn echter korte gevoelens die zal vertrekken en dan zul je beginnen te zien van de positieve invloed is van de snelle, meer energie, en een gezond lichaam.

En vergeet niet een ander enorm voordeel van een sap snel gewichtsverlies. Er zijn veel verhalen van mensen te verliezen enorme hoeveelheden van het gewicht van het sap vasten!

No comments:

Post a Comment