Wednesday, February 1, 2012

Aambei Home Remedies

Interne aambeien zijn te vinden op de binnenkant van de anale passage. De aambei is bedekt door muscous.dit de vochtige bekleding in het lichaam die te dekken en te beschermen en afscheidingen aan delen van het lichaam.De meest voor de hand liggende teken van een interne aambei bloeden is het bewijs van vers bloed, hetzij in de ontlasting zelf of opgemerkt op het toiletpapier. Het zien van dit helder rood vers bloed kan heel frightning.
Bloeden interne aambeien twee momenten meestal in de bevolking in de leeftijdsgroepen tussen 45 en 65.Als u verplicht om te zitten voor de lange stukken van tijd, staan ​​voor lange stukken van de tijd. Dit kan versnellen het ontstaan ​​van bloeden interne aambeien. Vrouwen die zwanger zijn soms ontwikkelen deze aambeien.
Er zijn een aantal redenen dat mensen bloeden interne aambeien. In de anale passage van de vorming van padding is normaal, het is als deze vulling wordt vergroot dat de aambei wordt een gezondheidsprobleem. Enkele van de meest voorkomende oorzaken voor deze uitbreiding kunnen de de extra vlek op de darm als iemand een chronisch probleem met het zijn van verstopping heeft. Ze zijn ook gezegd dat een natuurlijke teken van ouder wordenwanneer het bloed vessles in de anale passage zijn niet zo goed werkt als ze deden toen het lichaam jong was.
Bij het zoeken naar een manier om aambeien pijn te stoppen moet je proberen vast te stellen en de reden voor het probleem in de eerste plaats. Een grote oorzaak van aambeien is verstopping. Als u problemen ondervindt bij het elimineren van uw ontlasting, en zijn spannen om dit te doen, zou dat de reden voor de aambei episode. Er zijn veel effectieve natuurlijke behandelingen voor constipatie. Een van de makkelijkste en meest effectieve natuurlijke laxeermiddelen is appelazijn. Drink een kopje warm water met een eetlepel appelazijn in wanneer u merkt dat u problemen ondervindt, en voordat je het nu krijg je hulp. De zwelling zal naar beneden gaan als je niet meer belasten en de aambeien pijn zal verdwijnen.
Een natuurlijke remedie voor aambeien is het opnemen van meer vezels in de voeding. Het zowel voorkomt en geneest het probleem van de aambeien. Soorten voedsel die veel vezels bevatten graanproducten, fruit, groenten, noten en zaden. Deze kunnen worden voedsel zoals volkoren brood, gedroogde erwten en bonen, amandelen, avocado, en bessen.
Er is een product dat kan worden gebruikt voor de behandeling van de aambei, het heet calmovil. Calmovil is een natuurlijk supplement hemorhhoid gebruikt in de verlichting van pijn en ongemak, reduceing de grootte en het bevorderen van de doorbloeding. Calmovil wordt snel opgenomen in je lichaam en paople hebben opgemerkt opluchting vrijwel direct.

No comments:

Post a Comment