Wednesday, February 1, 2012

Augment Proactieve Dagelijks de verlichting van spanning met een massagestoel

Aan de regelmatige massage behandelingen is aangetoond dat een verbetering van de gezondheid en het welzijn. Een aantal studies zijn uitgevoerd in de Verenigde Staten en Europa, die een aantal indrukwekkende voordelen te tonen. Deze studies hebben aangetoond dat het ontvangen van regelmatige massage behandelingen helpen om de spierspanning te verlichten, zenuw-werking te verbeteren, pijn te verminderen en de bloedsomloop te verbeteren. Echter, deze resultaten alleen behaald als massage therapie wordt uitgevoerd op een regelmatige en terugkerende basis.
Veel mensen zijn niet in staat om tijd te besteden op een regelmatige basis voor massage therapie. Het is moeilijk te verbinden tot een afspraak om de week op een bepaalde tijd en locatie. Dit maakt het erg moeilijk om massage therapie te ontvangen op regelmatige basis en zijn indrukwekkende voordelen te verkrijgen.
Nu nog een manier om regelmatige massage behandelingen te ontvangen is met een robot massagestoel. Deze mechanische masseuses zijn enorm handig. Ze zijn beschikbaar op basis van uw schema en niet van hen. Neem een ​​stoel en laat het aan het werk gaan.
Wanneer mensen voor het eerst kijken naar een 3000 dollar massagestoel, hun eerste indruk is dat ze erg duur. Op het eerste gezicht lijkt dit waar te zijn. Echter, een massagestoel is eigenlijk zeer kosteneffectief, net als een auto is kosteneffectief dan met een paard.
Het is belangrijk om een ​​greep te krijgen op de nummers van een massage therapeut ten opzichte van een massage stoel. Een typische massage loopt u 60 dollar per uur. Als je een massage een week voor een jaar, dan is dit nu 3.120 dollar, die de kosten van een typische massagestoel.
Laten we het vergelijken met een massage stoel die 3000 dollar draait. Nu, zal doorgaans een 3000 dollar massagestoel hebben een levensduur van 2000 uur. Dat komt uit op een 1,50 dollar per uur van massage therapie. Vergelijk de 1,50 dollar per uur naar 60 dollar per uur en je begint om de productiviteit besparingen van een massagestoel te zien.
Denk aan het gemak van het krijgen van een massage van een massage stoel. Het enige wat je hoeft te doen is een stoel en druk op een knop. U kunt kiezen uit veel van de populaire technieken geïntegreerd in de automatische programma's van deze robot fauteuils.
Er is een enorme verscheidenheid aan massage programma's worden geïntegreerd in deze fauteuils. Het is gebruikelijk te vinden populaire technieken zoals reflexologie, shiatsu, Zweeds, deep tissue en sport therapie. Meer technieken worden toegevoegd ieder jaar als technologische vooruitgang.
Er is een enorme verscheidenheid aan massage programma's worden geïntegreerd in deze fauteuils. Het is gebruikelijk te vinden populaire technieken zoals reflexologie, shiatsu, Zweeds, deep tissue en sport therapie. Meer technieken worden toegevoegd ieder jaar als technologische vooruitgang.
Deze fauteuils bieden nu een groot aantal aanvullende therapeutische mogelijkheden. U kunt nu vinden muziekspelers om uw geest te ontspannen. Er zijn full body kachels waarmee u op te warmen specifieke gebieden. Er zijn zelfs full body stretching-systemen om te helpen uit te strekken van de benen en zelfs de schouders en rug.
Veel massage stoelen zijn uitgerust met air massage-systemen. Dit stelt hen in staat te masseren de grotere spieren van het lichaam. Een rustgevende massage compressie biedt zachte of stevige reliëf afhankelijk van uw behoeften.
Het is nu gemakkelijk en handig om de dagelijkse massage therapie. Verkrijg de gezondheid voordelen van regelmatige massages met uw eigen massagestoel. Deze geavanceerde recliners zijn perfect voor thuis of op kantoor. Ervaar het verschil dat een paar minuten van massage therapie kan maken op uw dag, elke dag.

No comments:

Post a Comment