Thursday, February 2, 2012

The Big vraag beantwoord: Wat is het moeilijkste Abs oefening?

Als u in staat bent om wind door je huidige abs training routine, dan is het hoog tijd voor u om te verhuizen naar een geavanceerde workout niveau. Denk eraan dat wanneer je bezig bent van uw buikspieren, is het zeer belangrijk om je hele kern van het werk en een goede gespierde uitlijning te garanderen.

Werken uw core ook helpt ervoor zorgen dat uw lenden veilig blijft, zelfs als het uitvoeren van elke training in uw Workout System.

Een stableness bal wordt beschouwd als een van de beste tools voor het uitvoeren van geavanceerde abs oefeningen. Dit specifieke programma beschermt uw nek en rug van een blessure. Een aantal van de moeilijkste abs oefeningen worden ook gedaan op de deugdelijkheid bal. Een voorbeeld van deze oefeningen is de brug in combinatie met de hiel graven, die vereist dat je eerste master van de brug en vaste kern kracht op te bouwen. Wanneer u de oefening uit te voeren, stevig graven uw hielen naar de deugdelijkheid bal en houd de brug positie voor minstens 3 seconden, gebruik makend van de kracht van uw hamstrings en de kern.

Een andere zeer geliefd instrument voor de zwaarste buikspieren oefening is de medicatie bal. Deze ballen kunnen verandering in gewicht, met een aantal van meer dan 10 pond. Met het gebruik van deze bal, kunt u zich wenden schuine wendingen, buik-krullen, en zelfs de basis crunch naar geavanceerde oefeningen. U kunt ook beslissen om bewegingen uit te voeren als een staand hout hakken toepassing van een medicijn bal als je wilt je volledige kern in te schakelen. Let op, echter dat dergelijke oefeningen een fenomenaal sterke kern, wat betekent dat je echt nodig hebt om kern kracht eerst op te bouwen voordat deze oefeningen vereisen.

De BOSU, dat is een acroniem dat beide partijen impliceert Up, biedt u ook een goede abs workout. Het kan worden gebruikt voor full-body conditioning. De BOSU kan u helpen u klassieke moves zoals crunches en fietsen in een geavanceerde workout set. Bij gebruik van de BOSU, is het belangrijk voor u om uw bewegingen langzaam en gecontroleerd om te voorkomen terug te wonden.

No comments:

Post a Comment