Tuesday, February 7, 2012

De belangrijkste soorten implantaten Long Island

Implantaten Long Island is een revolutionaire behandeling die kan worden gebruikt bij het vervangen van beschadigde of ontbrekende tanden. Implantaten kunnen op hun beurt worden gebruikt om kronen, tandheelkundige bruggen en prothesen te ondersteunen. Een tandheelkundig implantaat is een kleine titanium schroef die werkt als de wortel van een ontbrekende tand. Het implantaat wordt geplaatst in een geboord aansluiting in het kaakbot en ondersteunt een prothese, wanneer twee of meer gebruikt. Ze kunnen gebruikt worden in zowel de boven-en onderkaak. Als een biocompatibel materiaal, het titanium implantaat voorzichtig fuseren met kaakbot in een proces genoemd osseointegratie.
Er zijn veel verschillende tandheelkundig implantaat types beschikbaar, elk van hen naar specifieke behoeften van de patiënt te voldoen. Na een grondige evaluatie, de tandarts zal de meest geschikte vorm van tandheelkundig implantaat te bevelen voor alle gevallen, op basis van het doel van de behandeling en ook de conditie van de parodontale weefsels van de specifieke patiënt. Implantaten kunnen worden ingedeeld op verschillende manieren zoals het soort verbinding over het hoofd van het implantaat (interne / externe zeshoek, achthoek, enz.), door hun ontwerp en grootte (mini, smalle standaard of breed), door hun oppervlaktestructuur en ook door de mate van chirurgie (eentraps-of tweetraps). Toch de drie soorten van tandheelkundige implantaten zijn subperiostale implantaten, wortel implantaten en plaatvorm implantaten.
Subperiostale implantaten voorzien van een metalen frame dat is geïnstalleerd op de kaak net onder het tandvlees. Bij het genezen het tandvlees, het frame wordt vastgezet in het kaakbot. Berichten die zijn verbonden met het frame steken van het tandvlees. Dit soort implantaat kan worden toegepast wanneer de patiënt kaakbeen is teruggelopen naar een stadium waarin het kan u niet helpen een permanent implantaat. Nog een type, dat is de meest populaire vorm van tandheelkundige implantaten in de tandheelkunde van implantaten, is de wortel implantaat. Het is zeer succesvol, omdat het kan imiteren de precieze vorm en afmeting van de natuurlijke een NDIVIDUELE de tand. In feite, wortel implantaat is als structureel effectief als een natuurlijke tandwortel.
Plaatvorm implantaten, het laatste type, worden vaak gebruikt als het bot is echt zo smal is misschien niet geschikt zijn voor de wortel vorm implantaat en het gebied is niet geschikt voor bot-enten. De plaat formulier implantaat is plat en lang, zodat het kan passen in de smalle kaakbot. Na het aanbrengen van verdoving wordt de tandarts bloot het gebied van de kaak worden geïmplanteerd en voorbereiden bot aan de vorm van het implantaat te accepteren. Het totaal aantal insnijdingen afhankelijk van het aantal implantaten worden gepositioneerd. Het implantaat is zeer zorgvuldig ingesteld en het tandvlees worden afgedicht met een paar steken. Vergelijkbaar met wortel vorm implantaten, is er meestal een herstelperiode voor de osseo-integratie, hoewel een enkele plaat formulier implantaten zijn bedoeld voor onmiddellijk herstel.
Implantaten Long Island worden meestal beschouwd als misschien wel de meest bekende verbeteringen binnen de sector van de gezondheidszorg wetenschappen die hebben bewezen een zegen voor mensen met tandheelkundige aandoeningen. Het is echt iets wat cosmetische tandheelkunde voelt zich tevreden over, want het geeft een zelfverzekerde glimlach op een groot aantal individuen.

No comments:

Post a Comment