Thursday, February 2, 2012

De drie meestgebruikte toepassingen van Botox

Veel mensen zijn onder de indruk dat Botox beschikbaar is in slechts een vorm en dat er maar een primaire gebruik van Botox. Toch zijn er een paar meer gebruikt voor Botox, en drie belangrijkste types die vaak worden gebruikt. Elk van hen blijven groeien in populariteit, en alle drie van de belangrijkste toepassingen worden goedgekeurd door de FDA op basis van de bepaalde reden waarom het wordt gebruikt voor.
De drie meest karakteristieke Soorten Botox
Cosmetische Botox
Cosmetische Botox is de meest gehanteerde Botox behandeling. Het is een niet-chirurgische proces uitgevoerd door een arts of verpleegkundige die is getraind in het toedienen van Botox injecties. Geïnjecteerd door een naald, kan het verminderen van de verschijning van rimpels, te elimineren andere kleine lijnen, en maak er een fijner gezicht.
Dit soort Botox duurt slechts een bepaalde hoeveelheid tijd, en werkt door het belemmeren van de reacties van de zenuwen, en als het eenmaal is geïnjecteerd het meteen verlamt op het gebied van de injectie. Tot op heden, cosmetisch Botox is de enige stof in zijn soort de FDA heeft goedgekeurd voor cosmetische doeleinden. Soms zijn symptomen worden gezien binnen vier dagen tot 7 dagen.
Botox voor Zweten
Velen van ons zijn zich niet bewust van, maar Botox wordt gebruikt voor mensen die zweten, en wordt meestal gebruikt voor ongeremde zweten. Sinds 2002 is Botox is gebruikt voor dit en wordt voortdurend gebruikt door celebs om te voorkomen dat ze zweten op de rode loper. De meeste van die mensen die deze behandeling nodig hebben invloed van een ding door de naam van de oksel hyperhydrosis, die het gevolg is van de zweetklieren wordt dan opgewonden. Botox wordt geïnjecteerd rechtstreeks in de onderarm en blokkeert chemische stoffen die zweet produceren.
Therapeutische Botox
Sommige studies hebben ontdekt dat Botox effectief is om te worden gebruikt bij patiënten die hoofdpijn hebben, en artsen zijn over het algemeen tevreden over deze mogelijkheid, zoals Botox biedt minder bijwerkingen dan de meeste hoofdpijn voorgeschreven medicijn doet. Het werkt als het blokkeert gevoelszenuwen dat ongemak berichten sturen naar de hersenen, maar ook ontspant de spieren. Meestal krijgt de patiënt ongeveer 10 tot 15 injecties in hun hoofd, schouders of nek, en de effecten worden meestal gezien in slechts 3 dagen.

No comments:

Post a Comment