Monday, February 6, 2012

De eenvoudigste manier om een ​​Inch Voeg aan uw triceps met duidelijke nuttige oefeningen

Bij het werken aan hun triceps, folk hebben de neiging om zich te houden aan oefeningen zoals kabel pushdowns, rope pull-downs, en dips. Als je net als de meeste mensen, dan bent u waarschijnlijk mist wat is waarschijnlijk de beste triceps workout van alle, dat is de dumbbell triceps oefening.
De reden waarom het werken met halters is de juiste manier om je triceps te werken is dat de machines meestal niet gebruik van uw stabiliserende spieren te maken en die het regelmatig levert een beperkte beweging. Als je werkt alleen op machines, dus u verliezen over een breed scala van gespierde winst in de vooruitgang, massa en kracht dat alleen vrije gewichten zoals halters kan binnen uw Workout System.
De eerste dumbbell triceps uit te oefenen die wij aanbevelen is vrij eenvoudig omdat de daadwerkelijke uitoefening routines hoeft niet zo ingewikkeld. Deze oefening is uitstekend voor het isoleren van uw triceps en het ontwikkelen van zijn massa. Het wordt uitgevoerd door zittend op een bankje met je rug goed ondersteund. Til de dumbbells boven je hoofd, handpalmen te maken naar elkaar toe. Langzaam Buig je ellebogen tot aan de halters zijn in handen net achter je hoofd. Blijf in deze positie een seconde en til de dumbbells weer op, het houden van de beweging te allen tijde gecontroleerd. Zorg ervoor dat je rug beslissend wordt geduwd tegen de rugleuning de hele beweging.
De tweede dumbbell triceps oefening op onze lijst is er een die kan u de soort pomp je niet hebt meegemaakt. Met het gebruik van een plat bankje, over buigen met je rechterbeen en arm op de bank, het ondersteunen van uw gewicht. Zorg ervoor dat je rug blijft recht en dat je hoofd naar voren wijst. Pak het gewicht met je linkerhand en dan naar achteren buig je linkerarm tot het absoluut recht is. Blijf in deze positie voor een 2e en daarna weer laten zakken van het gewicht. Zorg ervoor dat uw elleboog ligt dicht bij uw zijde bleef de hele beweging.
Er zijn relatief weinig mensen die gebruik maken van deze dumbbell triceps oefeningen. Maar als je deze oefeningen een keer te proberen als onderdeel van uw Workout System, je zal zeker niet teleurgesteld worden.

No comments:

Post a Comment