Monday, February 6, 2012

De meeste Rotten Habits voor uw taille

Ben je moe van dat vet? Ben je moe van vechten met de muffin top alleen om die strijd te verliezen elke dag? Geloof het of niet, de dingen die kunnen je het houden van het verliezen van gewicht kan zijn een deel van uw dag-tot-dag gewoonten die je niet eens denken over het doen van meer. We hebben allemaal vreselijke gewoonten die ons te stoppen door de opheffing van het gewicht die we wensen te verliezen. Hier zijn een aantal gewoonten die je moet proberen te veranderen als je echt wenst te kijken en zich beter te voelen over je taille. Referentie Caralluma fimbriata te halen.
Het nemen in uitsluitend vet vrije of vetarm voedsel. In werkelijkheid laag vetgehalte of vetvrije voedingsmiddelen zijn alleen goed voor het opslaan van een paar calorieën per portie. Wat wordt geëlimineerd in vet wordt meestal toegevoegd in koolhydraten. Dit zijn de koolhydraten die leiden tot suiker riet en de daaruit voortvloeiende suiker crashes en dat rebound honger dat maakt je eet te allen tijde. Tegemoet te komen aan uw smaakpapillen en geef jezelf toestemming om de volledig vetgemest voedsel te genieten van tijd tot tijd. Uw niveau van energie beter zal worden, terwijl je eten hunkeren naar zal diminishFiguring uit je voeding zelf kunnen meestal stagneren makeyou in uw gewicht.
Het lijkt een eenvoudig genoeg onderwerp in het begin. De eerlijke waarheid is echter dat het echt is heel complex. Als je wilt beginnen probeert te zijn gezonder en gewicht te verliezen, moet u ten minste een afspraak te maken met een professionele diëtist. Een diëtist zal u helpen uit te vinden hoe veel van wat voor soort voedsel dat je nodig hebt om te eten en je van plan bent een redelijke en voedende dieet te helpen.
Faillure om de juiste hoeveelheid slaap krijgen. Studies hebben aangetoond dat mensen die een dieet en krijgen niet voldoende slaap waarschijnlijk te winnen, gemiddeld twee en een half keer meer buikvet dan degenen die de richtlijn de nodige zes tot zeven uur per nacht. Je hebt waarschijnlijk te horen gekregen talloze malen dat u minimaal acht uur slaap per nacht moeten blijven om gezond te zijn, maar als je probeert te krijgen dunne, zul je veel beter doen als je er alleen tussen zes en zeven uur.
Soda Pop, ook light frisdrank pop, is zeer slecht voor je als je wilt om gewicht te verliezen en zich te ontdoen van je muffin top te krijgen. Personen die op een drinken tot twee soda verschijnt dagelijks een grotere kans, met dertig procent, om gewicht te problemen te hebben. Light frisdrank drinkers werden ontdekt tailles die groeide maar liefst vijf keer sneller dan mensen die niet drinken frisdrank te hebben. Zo, zich te ontdoen van dat Pepsi of Coke en in plaats daarvan kiezen voor water!
Er zijn een heleboel kleine, dag-tot-dag gewoonten die ons verhinderen het bereiken van ons gewicht doelen. Dingen als niet voldoende slaap, in een poging ot pla uw eigen dieet (als je nieuw bent in het proces), weg te blijven van vetten en het drinken van alle soorten frisdranken kan maken allemaal je taille groter worden. Zorg ervoor dat u een gesprek met uw primaire zorgverlener om erachter te komen of een van de dingen die je dagelijks bezig zou kunnen worden in de weg van uw vermogen om dun te hebben.

No comments:

Post a Comment