Wednesday, February 1, 2012

Dental Digital Imaging is een bonus voor patiënten en tandartsen

Dental digital imaging is een nieuwe en verbeterde technologie voor opnamen van het gebit van een patiënt. In plaats van de traditionele x-ray die is gebruikt voor zo vele decennia, kunnen patiënten en tandartsen nu genieten van de voordelen van geavanceerde technologie.

De technologie is veel veiliger voor de patiënten, omdat hun blootstelling aan straling is verminderd. Alle chemische verwerking is afgeschaft. De x-ray-sensoren zijn gebruikt in plaats van film. Zowel de 3D-en 2D-formaten worden geproduceerd met dit beeld het nemen van het systeem. Toerental te is sterk verbeterd.

De resolutie is veel verbeterd zodat beelden kunnen worden verbeterd. Tandartsen kunnen analyseren de afbeelding in groot detail. Groot formaat x-ray foto's worden steeds een ding van het verleden, aangezien de nieuwe, meer geavanceerde beelden worden opgeslagen in computers.

Het beeld neemt apparaat is ergonomisch vormgegeven en rust in de palm van de tandarts. Het einde loopt taps toe en de autofocus camera is geplaatst op deze positie dus het kan bereiken moeilijk om gebieden in de mond te openen. Twaalf of zo LED-lampen gaan automatisch branden de binnenkant van de mond.

De staf is aangesloten op een computer. Afbeeldingen kunnen worden gebracht scherpere resolutie dankzij de brede scherptediepte. Veel fabrikanten produceren dit apparaat, zodat er lichte variaties met de modellen. Bijvoorbeeld, sommige vereisen een vast te leggen en de andere niet.

De hedendaagse geavanceerde technologie is het maken van een snelle vooruitgang. Dental digital imaging is een resultaat van dit proces. Intra-orale foto nauwkeurigheid is uitstekend. Patiënten en tandartsen profiteren van een gezondere systeem dat data uit de weg worden opgeslagen produceert. Kopieën te nemen seconde te produceren. Veel tijd en kosten is opgeslagen, zodat zowel de tandarts en de patiënt zich in een voordelige situatie.

No comments:

Post a Comment