Wednesday, February 1, 2012

Drie meest voorkomende dieet van het gewichtsverlies Urban mythen

Ontdek deze gemeenschappelijke fabels je moet weten wanneer na een gewichtsreductie plan.
U zult verrast zijn als te weten te komen over deze diëten mythen die zo velen van ons zijn geprogrammeerd om te vertrouwen zijn evangelie.
Waarom kunnen veel mensen kunnen gemakkelijk gewicht te verliezen wanneer je het gevoel alsof je honger op een gewichtsvermindering plan, maar nog steeds niet lijken te ontdoen van iets?
De meest populaire geloof is onze verschillen in het metabolisme en genen is de reden voor deze verschillen, en kcalorie branden speelt zijn rol. Hoe meer je beweegt en hoe meer spieren je verder, hoe groter je stofwisseling en hoe meer k-calorieën je per dag verbrandt. Echter, metabole proces is niet het enige echte factor.
Wat gaat er in de mond gebied is te bepalen of je kan winnen of naar beneden slank. Maar het is niet het algemeen begrepen aantal kilo calorieën kwijtraken, noch het algemeen beschouwd als "slechte" voedingsmiddelen, zoals bijvoorbeeld vetten, die ervoor zorgen dat ons tot gewichtstoename.
Het is allemaal afhankelijk van het soort voedsel dat u binnenkrijgt, en deze gemeenschappelijke fabels kan echt verrassen!
1. Vet kun je vet.
Dus veel van hebben geleerd dat vet is de reden waarom is ons op gewicht. Eet nul vet. We hebben nu dat weer gehoord. Vet is niet de oorzaak van het stijgende overgewicht nummers in dit land.
De verkeerde soort koolhydraten zal de dader aan de gestage escalatie van obesitas, vooral bij kinderen. Zo veel van onze voeding is afhankelijk van zwaar bewerkte wit-gekleurde bloem diensten en producten en we zouden moeten vermijden die slechte koolhydraten.
Dus, niet meer pasta's, broodjes, muffins, koekjes, suikers, cakes en alcohol. De enige echte koolhydraten moeten we eten voor een optimaal gewicht zijn niet-zetmeelhoudende groenten en volle granen zoals bijvoorbeeld tarwe bessen, haver, peulvruchten, nauwelijks en bruine rijst.
2. Caloriebeperking maakt ons slim naar beneden.
Het is waar dat het verminderen van onze calorieverbruik omlaag kan ons slank, maar die in staat zijn om dat type van lage calorie dieet kunnen ondersteunen voor vrijwel elke hoeveelheid tijd? Zeker niet voor een mensenleven. Lage kcalorie betekent voortdurend betekent een laag energieverbruik en een gevoel van honger.
Eten van voedingsmiddelen die een insuline respons trigger is wat maakt ons op gewicht. Keek na het draagt ​​bij aan diabetes bij voortgezet gebruik. Een insuline respons leidt tot hormonale onbalans die ervoor zorgt dat ons voedsel op te slaan als vet. We hoeven niet verlangen om vet op te slaan, willen we om vet te verbranden!
Alleen maar leren hoe voedingsmiddelen die onze bloedsuikerspiegel te houden, zelfs zonder grote schommelingen te eten, en de kilo's zullen verdwijnen. Eigenlijk bent u in staat om te eten als een aantal van deze voedingsmiddelen als u zou willen, terwijl nog steeds het gewicht vergoten!
3. Wanneer u zelf de "fat-gen" hebben dan het verliezen van gewicht is hopeloos.
Meer en meer mensen voelen zich machteloos bij een poging om greep te krijgen op hun gewicht. Waarom is het dat sommige individuen kan zoveel eten als ze nodig hebben, maar nooit lijken te gewichtstoename?
Als je eenmaal begrijpt welke vormen van voedsel dat veilig om te consumeren, zul je in staat om zo veel van deze als u wenst en toch wordt vergoten gewicht eten. Je alleen maar moet ervoor zorgen dat je niet stiekem in de betreffende voedingsmiddelen.
En maak je geen zorgen ... Er zijn vele grote voedingsmiddelen op dit gewichtsverlies dieet dat kan voldoen aan uw verlangens en maak je het gevoel dat je niet echt op dieet at all!

No comments:

Post a Comment