Tuesday, February 7, 2012

Een gids voor Electronic Medical Record Training

Deze dagen zijn de meeste medische praktijken implementeren van elektronische medische dossiers (EMD). Sommige van de dingen waarmee je ENR training om succesvol te zijn onder andere:
Robuuste rapportage voor benchmarking en resultaten. Een audit trail om te bepalen welke acties werd genomen en die verricht de documentatie.
Operationele en klinische met een zinvolle toepassing en certificering en accreditatie-normen. Flexibele integratie mogelijkheden met de huidige technologie die interoperabiliteit biedt binnen uw praktijk en treedt op als interface om informatie te halen van en informatie te verstrekken aan uw EPD-systeem, en de operationele en klinische compliance-en audit-mechanismen die zal zorgen voor succes.
Verbeterde praktijk management en klinische besluitvorming van de gebruikers over fouten in de medicatie en de bijwerkingen van geneesmiddelen te waarschuwen en de patiënt te volgen follow-up en testresultaten. Intelligente EMR software die aan de eisen van alle praktiserende artsen en artsen in uw kantoor zal in aanvulling op die mogen toegang krijgen tot hun informatie.
E-mail uitwisselingen die veilig zijn. Zet arts en patiënt portals. Efficiënte planning van de modules.
Zodra uw op maat gemaakte EMR software-oplossing is goedgekeurd door uw administratie uw lanceerdatum goed worden bepaald. Uw succesvolle implementatie van uw EPD-software is afhankelijk van de training, zodat uw medewerkers krijgt een volledige kennis van de overdracht aan EMR houden. Het is belangrijk dat u van plan bent voor deze software training. U moet beschikken over alle afdelingen personeel, met inbegrip artsen, artsen, en effectief en efficiënt getraind tijdig op de nieuwe EPD-systeem. U kunt er zeker van zijn dat uw EMR systeem zal mislukken als u niet beschikt over effectieve en passende opleiding. Daarom moet u overwegen deze items om uw overstap naar een EPD-systeem een ​​succes.
Je moet plan uw bericht opleidingsdoelstellingen vroeg in het proces. Zorg ervoor dat de EMR bedrijf ondersteuning beschikbaar is naar aanleiding van uw als uw systeem wordt geleverd op de lijn. Verfijn de opleiding op basis van feedback van uw medewerkers, terwijl die in opleiding. Definieer de tijdlijnen en de processen voor aanpassingen aan de workflow van uw personeel als de EMR-systeem is geïntegreerd in uw praktijk. Stimuleer uw medewerkers om feedback van de EMR proces te bieden, terwijl ze in opleiding en pas de workflow. Bepaal welke opleiding producten kunnen worden herzien voor nieuwe middelen en leiderschap na uw systeem wordt geleverd op de lijn. Controleer uw tools en training producten die worden gebruikt om uw EPD systeem te implementeren. Plan de training voor een succesvolle leerervaring. Laat uw medewerkers een pre-training EMR-systeem te gebruiken voor uw systeem wordt geleverd op de lijn. Identificeer de training strategie voor uw praktijk inbegrip van het personeel, klas locaties / schema's en methoden van presentatie. Maak wat tijd in het lokaal voor de opleiding proces. Maak een opleidingsplan met de EMR Company en identificeren van de ruimte voor opleiding. Werk samen met de EMR bedrijf om de beste strategieën om uw personeel te trainen te bepalen. Bepaal wat succesvolle training betekent voor elk lid van uw personeel. Bepaal elke medewerker de specifieke rol in de documentatie proces. Bepaal welke software training voor je betekent. Erken dat uw implementatie plan dat is afgestemd op de behoeften van uw medewerkers, omdat hun behoeften als uniek. Identificeer je de praktijk van de super users en train ze voor efficiëntie en snelheid. In kaart brengen van uw klinische-en betalingsvoorwaarden regels in uw sjablonen om ervoor te zorgen dat uw documentatie van uw faciliteit behoeften voldoet. Pas de werkdocumenten en sjablonen en die worden gebruikt in de EMR systeem. Pas uw EMR-systeem en geven u voor uw medewerkers om de software te bekijken om vertrouwd te raken met de workflows en menu's. Bepaal je na de training, pre-training, en na uw systeem is on line doelen. Vorm een ​​team met een EMR Vennootschap die zal luisteren en zal begrijpen uw operationele en klinische eisen.

No comments:

Post a Comment