Thursday, February 2, 2012

Een methode van vaststelling van uw lichaam met behulp van Taekwondo, Kenpo, Aikido of een andere martial art

Ik ga met elkaar te verbinden een aantal verschillende dingen hier, maar het is de rechte goederen. Volgen wat ik zeg, werk je een weg door, en je zult in staat zijn om je lichaam te lossen met behulp van de martial arts, en dit betekent dat vrijwel elke kunst. Karate, Tai Chi Chuan, taekwondo, aikido, Hapkido, een kunst, en ik adviseer op zoek naar een discipline, zoals yoga.
Het eerste ding moet je weten dat het leven is beweging. In de mate dat iets wat de mogelijkheden van beweging heeft, hij is springlevend. In de mate dat het niet het potentieel van de beweging hebben, is het dood. Dit is een belangrijk feit in gedachten te houden bij het volgen van het advies van dit stukje te schrijven.
Ten tweede, je bent Bewustzijn, en je bent omgeven met een lichaam. U kunt waarnemen met en door het vlees, maar je kunt niet doen zonder bewustzijn. Dit is eigenlijk overweging nummer een in vrijwel alle ware geloof systemen, en is de kern van de bouw van de mens.
Ten derde, in dit voorbeeld gaan we ervan uit dat je een geblesseerde schouder. Neem een ​​push up positie, of een aangepaste push up positie, en sluit je ogen. Kijk door je schouder.
Wij zijn niet met behulp van de vijf zintuigen hier, we zijn gewoon je bewustzijn gebruikt. Kijk naar je goede schouder, nu eens kijken naar uw slechte schouder. Dit is om dat je moet natuurlijk Bewustzijn door je goede schouder, dan is natuurlijk Awareness zeggen door je slechte schouder.
Je bent eigenlijk het waarnemen van je energie lichaam hier, en je kan zien dat de twee kanten van je lichaam verschillend zijn. Het concept is hier om de slechte kant gewoon te maken, zoals de goede kant door het feit van het waarnemen van de verschillen. Geloof me, zal je lichaam af te stemmen op de juiste DNA-structuur zonder de noodzaak voor enige andere actie dan alleen maar bewustwording.
Een laatste hint, leren te ontspannen. Je kunt niet van het lichaam kracht terug naar de juiste DNA-structuur voorgeschreven, is alles wat je kunt doen leren te ontspannen, en laat het lichaam / Energie / Mind stop houdt het lichaam in de benadeelde positie. Tot slot, dit doen via uw vechtsporten houdingen, ongeacht of het nu gaat Tai Chi Chuan, Taekwondo, Kenpo, of wat dan ook, en leren natuurlijk de Awareness via een stijf of gewonde lichaamsdeel, en dat is alles wat er is om het te.
De mens is geworden van overtuigd dat hij moet artsen, pillen, chirurgie, alternatieven, en ga zo maar door hebben. Nee, u, de Ik Ben, de Awareness, is wat je geneest. En u kunt oplossen zelf van vrijwel enig letsel, of zelfs ziekten, het gebruik van de bewegingen van Karate, Kung Fu, Aikido, of enige andere Martial Art, als je gewoon de tijd nemen om zich bewust te gebruiken en de methode die ik adviseer hier.

No comments:

Post a Comment