Thursday, February 2, 2012

Eerste-Rate opties van Massagestoelen

Er zijn veel dingen na te denken over bij het zoeken naar een massage stoel. Zoals de meeste dingen, beginnen met de basis. Er zijn alternatieve technologieën in elk gebied van de massage fauteuil. U wilt de juiste functies te vinden voor uw lange termijn behoeften. Wil je kracht achterover leunt? Geeft u de voorkeur compressietype massage versus mechanisch kneden? Om u te helpen begrijpen een aantal fundamentele opties, heb ik samen een paar van de belangrijke functies te denken.
Volledige Back Massage: De rug is altijd het belangrijkste aspect van een massage stoel. Massagestoelen echt begonnen met de rugmassage. De meest voorkomende technologie voor de rug is een mechanisch roller-systeem. Deze zijn duurder, maar ook het meest effectief. Roller systemen maken gebruik van kant naar de andere bewegingen voor het kneden en op en neer bewegingen voor het tappen. De kwaliteit van de motoren is de sleutel, en of het ontwerp is een of twee motoren. Een motor kan rijden zowel het kneden en te tikken. Of voor de meeste kracht en de betrouwbaarheid een motor wordt gebruikt voor het kneden en een voor het tappen.
Ontspannen in Recline: Massage stoelen zijn ontworpen om achterover te grondiger massage therapie te geven. Massagestoelen gebruik van het lichaam het eigen gewicht aan de kracht van de massage te verhogen. Hoe meer je terug te leggen, des te sterker de massage worden gevoeld. De rollen terug te duwen en zorgen voor een goede penetratie. Er zijn twee fundamentele rol mechanisme dat afhankelijk van het aantal motoren. Ik hou van een motor op zowel de tikken en een motor op het kneden voor de lange termijn betrouwbaarheid.
Billen Massage: De stoelen in massage stoelen hebben een verscheidenheid aan functies. Soms zijn de therapieën worden geleverd van de werkelijke zitkussen en andere ontwerpen uit onder de zitting. De belangrijkste functies zijn onder meer de lucht-compressie massage, vibratie massage en verwarmingselementen. Plaatsing van de airbags is de sleutel voor het comfort van de massage. U wilt op zijn hoede voor waar de lucht zakken onder het zadel gaan masseren, zodat er geen verrassingen. Sommige stoelen hebben mechanische massage hoofden onder de zitting, die verkwikkende massage te verstrekken aan de billen.
Beensteun Massage: Er zijn twee benaderingen van het masseren van de benen in een massagestoel. Ofwel een air-systeem wordt gebruikt of een mechanisch roller-systeem wordt gebruikt. De lucht-systeem wordt aangedreven door een compressor en zorgt voor een compressie-massage met airbags. De airbags zijn ontworpen om effectieve compressie massage te verstrekken aan grotere spieren. In een mechanisch roller-systeem, een motor drijft een roterende massage voor de benen om een ​​kneden sensatie te bieden.
Beensteun Incline: De beensteun ofwel is een gemotoriseerde helling of handmatige zuiger-assisted leunen / helling. De gemotoriseerde voorziet in een druk te verhogen of te verlagen. Met een zuiger-assisted, zal de beensteun stijgen met de hulp van de zuiger, maar het gewicht van de benen worden gebruikt om het been rest achterover leunt om de onderste positie.
Afstandsbedieningen: Massage stoelen hebben veel van de functies en hun integratie in een schone afstandsbediening is belangrijk. Veel afstandsbedieningen hebben te veel knoppen of een vreemde sequenties van de knoppen te drukken om handmatig te bedienen. Afstandsbedieningen zijn meestal hardwired en beschikken over een externe houder aan de zijkant van de stoel. Sommige afstandsbedieningen zijn bedoeld om te verblijven in de houder en anderen zijn bedoeld om te worden verplaatst. Bekijk de verschillende degenen om te zien wat past bij uw stijl en gebruiksgemak.
Stijl: Massage stoel ontwerpen ontbrak terwijl de technologie is naar voren geschoven. Veel massagestoel bedrijven hebben verschrikkelijk, industriële ontwerpen. De stoel krijgt verbannen naar de garage. Er zijn een aantal prachtige ontwerpen, maar het overgrote deel is gewoon smakeloos. Controleer rond en zien wat je wilt.
Een ding is zeker, het tempo van de massagestoel verandering is snel en furieus. De hoeveelheid van technologie in de stoelen van vandaag van slechts 5 korte jaren geleden is verbazingwekkend. De prijs per functie daalt naarmate er meer wordt toegevoegd en geïntegreerd in deze technische wonderen. Dit volgt op de typische elektronica-curve als software is ook steeds belangrijker. Bij het zoeken naar een stoel, kennen de basisprincipes van wat stoelen kunnen doen en vinden welke soorten heeft je nodig hebt. Kijk altijd naar je op langere termijn behoeften en wie anders kan gebruik maken van de massagestoel.

No comments:

Post a Comment