Wednesday, February 1, 2012

Fruit en kruiden die de bloeddruk verlagen

Hoge bloeddruk kan eenvoudig worden gecontroleerd door gewoon te nemen in een aantal voorzorgsmaatregelen bij u thuis. Hier zijn een aantal effectieve zelfgemaakte oplossingen en natuurlijke behandelingen voor hoge bloeddruk:
1. Twee eetlepels honing en een theelepel van kalk gemengd in een glas water is zeker een uitstekende remedie tegen hoge bloeddruk. Het is mogelijk om twee keer te drinken het elke dag, een in de ochtend en een 's nachts.
2. Het eten van sommige sinaasappels en andere soorten vruchten die rijk zijn aan vitamine C is echt goed voor de behandeling van hoge bloeddruk. Het gaat uiteindelijk naar beneden gaan voor 2 tot 3 dagen van het dagelijks gebruik. Toch, als je een hoge bloeddruk te hoog zijn, sinaasappels niettemin een te specifiek op een lege maag. Dit is een verzekerde behandeling voor hoge bloeddruk.
3. Watermeloen kan een vrucht die is heel nuttig voor mensen met een situatie van hoge bloeddruk. Watermeloen sap is als een elixer voor mensen met een extreem hoge bloeddruk. drie tot vier dagen van het dagelijks verbruik van watermeloen sap zal uiteindelijk uw bloeddruk niveaus terug te gaan naar normale bereik. Het is mogelijk om deze kuur voor een volledige maand.
4. Shilajit minerale en de Rauwolfia plantenextract zijn zeer gunstig voor mensen met een hoge bloeddruk. Rekening houdend met deze kruiden in gelijke hoeveelheden drie keer per dag met melk terug te brengen van uw hoge bloeddruk niveaus normaal.
5. De papaja vrucht is ook heel nuttig normaliseren hoge bloeddruk niveaus. Het nemen van twee tot drie sneetjes papaya fruit elke ochtend en 's avonds zal spoelen van gifstoffen uit het lichaam en zullen ook schoon uit je darmen. Deze "wonder fruit" heeft een groot deel van voordelen voor de wellness, en het normaliseren van de bloeddruk niveaus is slechts een van hen.
6. Andere kruiden en natuurlijke remedies gebruikt om hoge bloeddruk te behandelen zijn triphala choorna (dat is een traditionele ayurvedische geneeskunde gemaakt van poeders van de 3 essentiële vruchten: amalaki, bibhitaki en haritaki).
7. Geïoniseerd water om te drinken is ook uitstekend voor het verlagen van hoge bloeddruk niveaus. 8-10 glazen van geïoniseerd water per dag is heel goed voor het welzijn van een individu.

No comments:

Post a Comment