Thursday, February 2, 2012

Geleide Meditatie: The Real Thing?

Ooit geprobeerd om te mediteren en mislukte uitgebreid? Controle van uw gedachten is een van de meest harde disciplines die er zijn "uw intelligentie begint te dagdromen, je oor opeens ontwikkelt een jeuk en dan begin je aan de lekkende kraan de gang te herkennen. Bekende Sound? Nou, je bent niet alleen" meditatie is berucht moeilijk te krijgen in de, met name voor noobs. Als je de manier om te mediteren leer-of vinden het uitdagend om te concentreren en focussen geleide meditatie kan de beste manier om u in de perfecte mind-set worden. Led meditatie is het meest effectief wanneer de individuele leer het heeft geleid training in meditatie methoden.

Veel mensen leven snelle leven waar het eenvoudig om in de war raken over wat cruciaal is "onze algemene goed-heid, psychisch welzijn en vreugde. Meditatie kan ons helpen om te herori├źnteren op deze kanten van ons leven en hook-up met onze innerlijke zelf .
Werken met speciale Ontspanning Muziek, meditatie heeft een hele reeks voordelen, waaronder verminderen stress, het overwinnen van angst en depressie, inspirerende rustgevende slaap en het verbeteren van uw vermogen om te leren, concentreren en focussen.
Definitie van Guide Meditatie
Historisch gezien, heeft geleid meditatie is bereikt met de hulp van een individu of een stem die je onderbewustzijn helpt bij het bereiken een hoogte van overtreffende bezinning, ontspanning en reflectie. Meer recent is audio-technologie ontwikkeld die rekening folk in veel diepere meditatieve staten zonder bewuste inspanning.
Een eenvoudige gestuurd meditatie zal u helpen om diepe ontspanning te bereiken en negatieve gevoelens of overtuigingen die u blokkeert steeds meer verlicht release. Wanneer u in een diepe ontspanning met zulke grote overleg je kunt aanraken op ervaringen en gevoelens die soms verborgen in onbereikbare delen van je verstand. Uw ervaringen worden erkend en vrijgelaten uit je onderbewustzijn, wanneer je toe dat je bewuste geest om te slapen Hierdoor kunt u zich iets meer optimistisch je contemplatie en reflectie in relatie tot eerdere ervaringen die je hebt gehad, en je kunt ook met vertrouwen te vervangen negatieve programmering en een hoog gevoel van eigenwaarde
Hopen van particuliere ontwikkelingsorganisaties Boeken gaat ermee akkoord dat geleide meditaties zijn een fantastische manier om te chatten met jezelf en dit leidt zeggen dat je hebt om te oefenen en deze info gezet in het werk in uw dagelijks bestaan.
Led meditatie heeft vele toepassingen. U kunt het gebruiken op de markt ontspanning, waardoor de bloeddruk kan verlagen en het verminderen van andere kwesties in verband met stress. U kunt het gebruiken om te bereiken doelen (zoals vergieten overgewicht of stoppen met roken sigaretten) te helpen, pijn te behandelen, en genezing te bevorderen. Met behulp van geleide meditatie kan vaak helpen om de voorbereidingen voor een sportieve evenement of voor de openbare presentatie van te maken.
Het belangrijkste voordeel is een buitengewone versnelling van de positieve uitkomsten in hun meditatie en ontspanning strategie├źn en praktijk. Veel mensen rapporteren een belasting meer te veranderen in een enkel jaar van het gebruik gestuurd programma's dan in de tien of vijftien jaar van standaard meditatie. Al is er geen vervanging voor het uitvoeren van meditatie leidde in de buurt van een goeroe of een ervaren, is het redelijk vaak niet mogelijk om een ​​volleerd leraar in uw nabije omgeving. Het andere alternatief is om een ​​blik op de video-clips te nemen of audio van de led meditatie voorbereid door de gerealiseerde meesters te horen.

No comments:

Post a Comment