Monday, February 6, 2012

Geneeskunde voor Jicht

Jicht is een vorm van artritis die optreedt wanneer urinezuurkristallen ophopen in de gewrichten. Jicht treft meestal de grote gewricht van de grote teen, maar kan ook gevolgen hebben voor andere gewrichten, zoals de knie, enkel, voet, hand, pols en elleboog. De schouders, heupen of rug kan ook worden beïnvloed tijdens de latere stadia van jicht. De symptomen van jicht meestal plotseling verschijnen, en kan overal duren van enkele uren tot enkele dagen.
De eerste stap om het verkrijgen van oplossing voor deze kwaal is te weten wat de oorzaak van jicht. Gebleken is dat overmaat urate in het lichaam is de oorzaak van jicht. Urinezuur, een andere naam voor uraat is opgenomen in het bloed. Het beweegt rond het lichaam in het bloed. Wanneer het in overmaat, de nier absorbeert en stuurt het uit het lichaam van andere componenten van de urine een situatie waarin de nieren niet carryout deze functie kan leiden tot de vorming van kleine kristallen in weefsels gelegen lichaam gewrichten algemeen bekend als jicht.
De behandeling van jicht kan ook makkelijk als de symptomen, de genetische geschiedenis, patiënten medische voorgeschiedenis worden gecontroleerd door de arts op tijd. Als een persoon leed twee of meer aanvallen artritis, ernstige gewrichtsstijfheid ervaart in een bepaald gebied, zoals knie of teen, kan het een symptoom van jicht.
De oorzaak van jicht kan metabolische, nier, of beide. Metabole jicht is aangeboren, en een aantal genetische factoren hebben het potentieel om de conditie te produceren. In deze vorm van jicht, produceert het lichaam meer urinezuur dan kan worden gewist door de nieren in de urine. Verminderde jicht veroorzaakt door een van de vele mogelijke nier disfuncties. In deze vorm van jicht, kan het lichaam produceren normale niveaus van urinezuur, maar de werking van de nieren onvoldoende zijn om de verbinding te verwijderen uit het bloed.
Jicht ontstaat wanneer er te veel urinezuur in het bloed. Sommige mensen zijn meer vatbaar voor jicht te krijgen, met inbegrip van mannen boven de leeftijd van 30 jaar, mensen met een voorgeschiedenis van jicht uitgevoerd in de familie, mensen met overgewicht, mensen die verbruiken meer dan twee alcoholische drankjes per dag of twee koolzuurhoudende dranken gezoet met suiker , rokers, mensen die regelmatig gebruik maken van diuretische medicatie en degenen die zijn overvloedige hoeveelheden rood vlees, gevogelte, gist en zeevruchten in hun dagelijkse voeding.
Bioflavonoïden die van nature in moerbeien zijn natuurlijke anti-inflammatoire eigenschappen. Moerbeien zijn gebruikt om jicht te behandelen in China al eeuwenlang. Het doel van al jicht teen behandelingen is het verbeteren van de vertering en de absorptie van purines, het verbeteren van de vertering van deze stof, en verdrijven urinezuur uit het bloed. Een van de meest effectieve all-natuurlijke producten waarop dit doel bereikt is Goutezol. Aanvullende informatie over dit supplement afgeleid van de moerbeiboom is te vinden op www.goutezol.com Vergeet niet om met uw huisarts checken alvorens te beginnen met jicht teen behandeling.

No comments:

Post a Comment