Thursday, February 2, 2012

Genitale herpes: Dingen om te weten

Genitale herpes-wat is het? Nou, genitale herpes beschouwd als een seksueel overdraagbare ziekte die wordt veroorzaakt door herpes simplex virus type I en type II. Maar het wordt meestal veroorzaakt door HS-II virus. Meerderheid van de personen hebben minder of geen aanwijzingen op alles wat ze al HSV-I en / of HSV-II ziekte.

Herpes simplex type I en type II-virus worden meestal gevormd in blaren en zweren maar ze kunnen ook worden gevonden in uitbraken zonder lesiosn. Deze ziekte kan worden overgedragen door middel van geslachtsgemeenschap. Het is meestal genitale herpes voor vrouwen, dat wordt veroorzaakt door HSV-2 infectie. Plus, is het makkelijker voor de man om een vrouw dan andersom infecteren.

Vanaf het moment van contact, kan het 20-20 dagen, soms zelfs weken voor de genitale herpes oppervlakken. De symptomen zijn milder. Na gedeeltelijke immuniteit kan de factor worden op de vraag of de symptomen zullen worden te verbreken. Tijdens de eerste fase, ergens tussen de 10-21 dagen van direct contact, zal pijnlijk beginnen te tonen.

Hieronder zijn de symptomen van genitale herpes:

-Ontstoken lymfeklieren

-Pijnlijke gevoel rond de blaren

-Spierpijn

-Hoofdpijn

-Terug in het bijzonder pijn in het onderste deel

-Hyperthermie

-Abnormale penis en vaginale secreties

-Een branderig gevoel bij het ​​plassen vanwege een urethrale infectie

-Brandend gevoel in geslachtsorganen

-Little rode bulten in het genitale gebied en zou leiden tot zeer pijnlijke blaren, zweertjes, korsten, en dan geneest later.

Zelfs als er geen perfecte behandeling of methode om dit te genezen, er zijn antivirale medicijnen om te helpen verlichten van de symptomen. Ook het virus te houden van zich verspreidt, kan een therapie met corticosteroïden ondergaan.

Maar de beste manier om te voorkomen dat het vangen van deze ziekte het om seksueel contact met slechts een partner die is gecontroleerd en bewezen veilig te zijn of om seksueel contact te vermijden allemaal samen hebben.

No comments:

Post a Comment