Thursday, February 2, 2012

Halitose van je tong

Heb je op een probleem met een slechte adem? Heeft u ooit geëxperimenteerd met elke uitvoerbaar aanpak op te ruimen uw slechte adem, maar het mocht niet baten? Het allereerste ding dat je echt moet doen is meestal te testen je tong. Ik besef het raar klinkt, maar als je een witte coating of film op je tong zien, dan is dat misschien de verklaring waarom je worstelt van halitose zijn.

Je zult tal van microben die zich in je tong, en een groot deel van de tijd te vinden, deze microben zijn pathogenen. Voor mensen onder jullie die niet bekend zijn met pathogenen, kunnen zij worden organismen die kan resulteren in een verscheidenheid van soorten van infecties en halitose.

Nog een veel voorkomende oorzaak van witte coating in de mond is het gevolg van een Candida-infectie, die toevallig om normaal te worden veroorzaakt door schimmels. Op de top van dat, er bestaat een grote kans dat je schimmelinfectie te wijten aan het feit dat je je niet voldoende drinkwater drinken. Je moet ruime hoeveelheid h2o dagelijks consumeren, omdat dit te doen zou kunnen helpen om de witte coating te verwijderen in de mond. Ook moet u voorkomen dat consumptie van soja melk voor de reden dat het echt is op de lijst van leidt tot een van de spruw.

Mocht u op zoek naar een middel om deze pathogenen in de mond te elimineren, het beste dat je echt moet doen naast het poetsen van uw tanden twee tot drie keer in een dag, zou moeten zijn om een reinigingsmiddel of een schraper gebruiken. Je moet om dit te doen zo vaak als je kunt te wijten aan het feit doet, kan ook helpen om zich te ontdoen van de ziekteverwekkers. Dat gezegd hebbende, je moet over het algemeen niet vergeten dat je niet kunt de pathogenen volledig te elimineren als onderdeel van uw mond. Zij zullen behouden op de wederkomst. De perfecte manier voor u persoonlijk met deze pathogenen voorkomen van wonen als onderdeel van uw mond is door het behoud van een goede mondhygiëne.

Er is ook heel wat andere behandelingen die u kunt gebruiken om te gaan met halitose. Je moet gewoon te komen over iets dat grootste werk in uw geval.

No comments:

Post a Comment