Thursday, February 2, 2012

Het bereiken van Relief voor Back Stijfheid

Gaat u door rugproblemen veroorzaken? Als u geen onderliggende medische aandoeningen, dan is de meest waarschijnlijke reden voor de pijn die je voelt zou ofwel zitten of buigen voor langere tijd, uw slaaphouding, of je bed. In dit artikel zullen we bespreken hoe we in staat zullen zijn om te voorkomen dat weer ongemak en 2 opties meegeven, zodat we u kunnen beletten ontwaken pijnlijke elke ochtend.
Zitten of buigen voor langere bedragen van de tijd terug kunnen leiden tot pijn als gevolg van vooringenomenheid van ons lichaam om te voldoen aan de positie waar wij ons mee Verblijf in een positie lang genoeg en u vindt het moeilijker om op te staan ​​of uit te komen. Bovendien, het lichaam heeft de neiging weg te zinken bij het zitten in een positie. Zodra dit gebeurt, zal uw gewicht worden gedragen door uw bekken. Om te stoppen met dit gebeurt, absoluut zeker om uw positie te wisselen elke keer in de zoveel tijd als u op kantoor of op uw bureau om ervoor te zorgen dat je lichaam is vormgegeven in een reeks van functies. Dit belemmert het lichaam van aanpassing aan een enkele positie. U kunt dit doen of je kan een lagere rugleuning kussen of een lendensteun kussen ter ondersteuning van de naar binnen kromming van de wervelkolom te bieden gebruiken. Onderrug support hoofdkussens en lendensteun kussens kan ook worden gebruikt in de auto zitplaatsen voor mensen die rijden voor een langere aantal uren.
Een soortgelijk ding is van toepassing op slapen ook. Wanneer we slapen op onze buik en op onze rug, is er een grote kans dat je zult eindigen gevoel van pijn in de lumbale regio, schouder of nek het moment dat je wakker wordt. Slapen op beide zijden en afwisselend uw positie is een techniek om ervoor te zorgen dat je niet wakker worden met een stijve nek of rug.
Uw matrassen kan ook leiden tot onderrug ongemak vooral wanneer ze zijn begonnen om hun stevigheid en kracht te verliezen. Spring matrassen zijn meestal de schuld voor. De lente matrassen leeftijd, verliezen ze de kracht van de veren om uw gewicht te ondersteunen. Dit leidt u naar slapen in een niet-level manier, wat resulteert in de ontwikkeling van pijn in de rug. Hetzelfde geldt voor schuim matrassen ook. Sponge matrassen verliezen hun stevigheid en kracht om uw gewicht te ondersteunen in een kwestie van maanden. De best practices die u zou kunnen gebruiken is te begrijpen wanneer je je matrassen wisselen en ontdek hoe u het beste matras voor rugklachten te kiezen.
Bij het selecteren van een back stijfheid matras, volkomen zeker om na te denken over deze dingen:
* Bepaal welke zich comfortabel voelt voor u: een zacht, medium-onderneming of een stevige matras.
* Aantal en plaatsing van coils, soort vulling en matras diepte in een matras.
* Natuurlijke curves voor wervelkolom te ondersteunen.
U kunt proberen het kopen van latex spons matrassen te verminderen uw rug ongemak. Latex matrassen zijn gemaakt van rubber, die de duurzaamheid van zijn stevigheid en kracht garanties. Als je de middelen, moet u koopt luchtbedden die functies controlemechanismen te verminderen de kansen van de onderrug ongemak. Deze mechanismen kunt u de stevigheid en het comfort van uw bed, met een hint van een knop te kiezen.
Een beetje rek-en strekoefeningen zo nu en dan zullen leveren ook opluchting en het gemak van uw pijn in de onderrug. Als je gaat door pijn in de rug, probeer dan met behulp van een rugleuning kussen of een lendensteun kussen. Dus als je wilt voelt zich meer ontspannen wanneer je dutje uit en dan nadenken over de aanschaf van een nieuwe matras voor je bed. Steun in de rug kussens, lendensteun kussens en matrassen - vrij eenvoudige antwoorden op zo'n pijn-in-de-rug, toch?

No comments:

Post a Comment