Thursday, February 2, 2012

Hoe 6 maand Smiles werk?

Veel van orthodontische opties kunnen overwegen veel meer dan een jaar om te werken. Gelukkig met behulp van 6 maanden Smiles nuttig kunnen zijn als het gaat om het vinden van die tanden te worden uitgelijnd binnen een korte periode van tijd. Deze braces werken gemakkelijk om de conditie van de beugels te vergroten. zes maanden Smiles functies in dat in plaats van het functioneren met de volle mond deze braces vooral zullen werken rond de ingang van 6 tanden. Dit zijn de tanden die waarschijnlijk te worden nageleefd door veel mensen en zal waarschijnlijk worden gebruikt voor tal van activiteiten met je mond.
In plaats van gebruik te maken van standaard beugels om deze voortanden te krijgen naar rechts te manoeuvreren in een juiste plaatsing van de beugels gebruik gemaakt van de in 6 maand Smiles functioneert met nikkel-titanium draden. Deze draden werken met beugels die zijn wit in kleur en daardoor zijn kleinere dan gewone beugels op passende wijze te werken. Elke paar weken deze braces zullen moeten worden aangepast om ervoor te zorgen dat ze gaan om te kunnen blijven werken aan die tanden krijgen te worden effectief behandeld.
Omdat je vindt minder tanden betrokken bij deze aanpak 6 maand Smiles zal in ongeveer 6 maanden de functie op het gemiddelde. Dit is anders dan van andere soorten beugels die te maken hebben met de hele mond en kunnen overwegen meer dan een kalenderjaar goed te laten werken. Er zijn eigenlijk een paar criteria te gebruiken voor deze orthodontische keuze, hoewel. Als een voorbeeld, hoewel dit alternatief wordt meestal gebruikt om te helpen met het hanteren tanden binnen een korte periode kan het gewoon een paar extra maanden te kunnen om ze te werken voor een aantal van de veel zwaardere omstandigheden. Het kan gewoon zo veel als acht maanden voor de extreme gevallen effectief worden gecorrigeerd. Dit is nog steeds een aanzienlijk kortere hoeveelheid tijd dan die van wat het zou kunnen overwegen voor standaard beugels om te werken.
Ook, met zes maand Smiles een patiƫnt speech zal waarschijnlijk duidelijk voor de eerste paar dagen na de bretels zijn 1e opgezet. De toespraak moet weer terug naar standaard na een uur wel. De laatste factor om op te merken is het feit dat net als bij andere orthodontische mogelijkheden zes maand Smiles kan vervelend zijn voor de eerste paar dagen nadat ze zijn opgezet. Het ongemak zal verdwijnen na verloop van tijd als de tanden uitgroeien tot veel meer in dienst tegenover de beugels maar het is normaal gesproken geadviseerd tijdens de 1e paar dagen om het gebruik van een aantal zachte pijnstillers dat die tandarts heeft te maken.
zes maand Smiles zou kunnen ongelooflijk waardevol voor iedereen op zoek naar hun tanden te krijgen om te verschijnen van hun meest effectief. Dit alternatief werkt met de voortanden en zal zich inspannen om te helpen met het krijgen van hen te recht zijn en in hun juiste plaatsen. Het zal niet te verwerven als significant tijd voor deze braces om beide functies.

No comments:

Post a Comment