Wednesday, February 1, 2012

Inzicht in de twee soorten van Air Conditioning Systems

Het is belangrijk dat meer huiseigenaren om goed te kunnen begrijpen en de twee soorten airco die vaak worden geïnstalleerd in de gemiddelde woning te onderscheiden. Het is ook belangrijk voor mensen om te kunnen begrijpen dat sommige regio's kan het gebruik van dergelijke technologie vereisen.
Er zijn zeker een aantal regio's die gaan praktisch vereisen het gebruik van dergelijke technologie, en deze regio's zou zijn degenen die veel heter zijn dan andere regio's over de hele wereld. Dit type van de regio zou zeer warm en droog weer zelfs tijdens de typisch koelere winter en herfst maanden. Mensen die een eigen huis binnen zo'n gebied gaan naar een A / C systeem vereisen.
Sommige systemen zijn erg klein en alleen geïnstalleerd op een kamer per kamertype van basis. Deze machines zullen de drie belangrijkste componenten functioneren van een veel grotere centrale systeem aan te bieden, maar ze doen dat in een veel kleiner pakket. Deze apparaten worden meestal geïnstalleerd in de afzonderlijke kozijnen, zodat de handelsnaam voor dit soort systemen is de 'window-systeem "in de meeste delen van de wereld.
De meeste huizen hebben de grotere soort van systemen (dit geldt vooral voor grotere huizen), en dit soort systeem zal voornamelijk bestaan ​​uit drie componenten die worden gebruikt om het centrum van A / C-diensten te genereren. De eenheid die doorgaans wordt gevonden buiten de woning wordt de condensor. Deze machine bevat de ventilator die de warme wind uit zuigt terwijl het gas dat de inkomende wind koelt.
In de bovenste regionen van de meeste huizen is de tweede component en dit apparaat is meestal wel de handler. De handler wordt het meest gevonden binnen de zolder regio van een huis en deze handler apparaat is een soort verkeer een directeur. Het biedt de koeler wind naar de gebieden waar ze nodig zijn en het helpt om het verkeer van warmere winden rechtstreeks uit de kamers waar ze niet nodig zijn.
Het is niet ongewoon op alle toegang tot roosters te zien in het plafond van elke kamer van het huis. Toegang tot roosters zijn waar het kanaal werken verbinding met elke kamer om de koele wind. Houd er rekening mee dat kanaal het werk is de algemene passages die verbinding terug naar de lucht handler apparaat.
De meeste huiseigenaren alleen de condensor apparaat van de buitenkant van hun achtertuin. De meeste huiseigenaren zien de thermostaat op een zeer regelmatige basis gewoon omdat het meestal wordt geïnstalleerd op een wand in de centrale hal. Dit komt omdat het apparaat verandert de temperatuur en ook de triggers van de aan en uit schakelaar voor de rest van de machine.

No comments:

Post a Comment