Thursday, February 2, 2012

Is het Atkins-programma Eerlijk Good For Folk Streven om vet te verliezen en spieren aanmaken

Is het Dr Atkins dieet goed voor Bodybuilders?
Nou, gezien het bewezen feit dat de gemeenschappelijke Food Group proporties wordt geprezen in Iron pompen zijn vrij als deze die gepromoot in dit dieet, dan kan het redelijk om te zeggen dat het een groot ding zijn als correct aangepast. Hoewel de Body-bouwers kunnen blijmoedig verhogen hun inname van koolhydraten met behulp van de juiste timing, volgen ze meestal een eiwit-zwaar, vet-rijke, koolhydraat-dieet, wat hetzelfde is als het Atkins-dieet op vele manieren.
Dit type van dieet gebeurt meestal in 2 fasen. De eerste fase betreft het verminderen van het verbruik Carb tot extreem lage niveaus om zo giftige suikers schuur. De tweede fase begint wanneer de persoon op dieet bereikt zijn perfect gewicht of het spek niveau en het gaat geleidelijk wegschietende koolhydraten tot een constant hoog niveau. Let op, hoewel, moet dat gewicht niet je enige gids of indicator waar fitness gaat. Om ervoor te zorgen dat je echt bent vet werpen, moet u bijhouden van uw onderhuids vet% s als goed met een Body Fat Analyzer.
Het Atkins dieet is uitstekend voor Bodybuilding, zolang je blijft een aantal cruciale zaken in behandeling. Vergeet niet dat veel van de opgeslagen suiker in je lichaam is gevonden in water, dat houdt in dat wanneer je suikers te dumpen, een grote hoeveelheid van het gewicht je verliest werkelijk zullen zijn water gewicht. Dit maakt het van vitaal belang voor u om een ​​grote hoeveelheid water te drinken als je op een dieet, zoals Atkins, om uitdroging te voorkomen. Dit zal ook helpen u ervoor zorgen dat alles wat fitness winsten die je ziet op de weegschaal niet is meestal te wijten aan vochtverlies.
Wat nog belangrijker is, moet je niet vergeten dat dit niet kan in het bijzonder ten goede bij gebruik op lange termijn, zoals je misschien het zetten van uw lever en nieren in gevaar. In plaats daarvan moet u uw keu te nemen van de meeste van de Muscle bouwers die gebruik maken van dit dieet, je moet het in-en uit te gaan als nodig is in plaats van verder te gaan met het voor de lange termijn. Vandaar weer reageren op de vraag, ja, maar gewoon als je het goed.

No comments:

Post a Comment