Thursday, February 2, 2012

Kijk Gorgeous - Stop deze darkish kringen onder je ogen

Met de wetenschap vordert, we horen over alle verschillende oorzaken van donkere kringen. Wist u diepliggende ogen zou kunnen hebben zwartachtige cirkels of schaduwen niet omdat ze beroofd slapen, maar vooral omdat ze diep zijn ingesteld en dat de zwaartekracht met de leeftijd heeft geleid tot hen. De oorzaken van donkere kringen zijn talrijk.
Vergrijzing meisjes zijn vaak bezorgd over het krijgen van donkere kringen, of de vrouwen die zijn schoonheid bewust zijn vaak de slightiest overwegen onder de ogen arcering, zwart te zijn cirkels. Voor mensen die op het pad aan het krijgen van zware schaduwen of gewoon de nadruk over dit onderwerp, laten we breken een of twee waarheden over het ontstaan ​​van zwarte cirkels en wat niet.
1. Mascara
Wanneer we zeggen mascara is een van de thecauses van donkere kringen, hebben we niet letterlijk menen. Als u mascara te verwijderen, de meeste dames verwijder deze naar beneden op het onder ogen. De mascara kan uiteindelijk verkleuren het onder ogen, en als niet goed schoongemaakt, blijven daar blijven. Het gebied verschijnt automatisch donkerder en geschaduwd.
2. Vochtarme huid
Dit gebeurt niet alleen om vrouwen die ouder worden. Vaak is dit een van de meest typische donkere cirkel oorzaken voor jongere meisjes ook. De huid bevat veel water, maar als gevolg van roken of het drinken van alcohol of alleen te wijten aan stress, het kan krijgen zonder dat je uitgedroogd te realiseren.
Het drinken van minstens 8 kopjes water in het overdag is een totaal must. Draag een fles in je tas op elk punt. Ook als je niet kunt een grote hoeveelheid water te drinken, houd je vochtinname evenwichtig, zodat de uitdroging wordt niet op je gezicht. Vochtarme huid kan regelmatig te kijken slappe en verouderde zelfs op jongere mensen.
3. Ogen te wrijven maar al te vaak
Nou ja, kijk naar hoe vaak we wrijven onze ogen, als ze het gevoel jeukende we wrijf ze. Dit alles wrijven is het equivalent van sjouwen uw ogen. Je vouw de huid, het rekken, verder irriteren de haarvaten onder de ogen. U mag niet aan gedacht hebben oog wrijven als oorzaak van donkere kringen, maar dan kan zijn.
4. Gebrek aan het gebruik van SPF
Onze wimpers vaak het gebied onder onze ogen, maar die directe blootstelling aan de zon schaduw, onze wimpers zijn niet echt genoeg om het gebied te beschermen. De huid onder de ogen is de dunste en zou kunnen krijgen donker vrij gemakkelijk. Verbergen van crèmes zoals MAC studio afwerking merkte dit en introduceerde SPF 35 in hun verbergen room, studio afwerking concealer, die helpt voorkomen tegen onderdrukkende blootstelling aan de zon.
Dit zijn niet de enige oorzaken ofdarkish donkere ogen, maar ze zijn enkele van de degenen die blijven onzichtbaar. Met behulp van eye crèmes 's nachts is niet genoeg, dus kiest u een vochtinbrengende crème gedurende de dag met een hoge SPF en een concealer, zoals MAC's om de zon reflectie te voorkomen dat de reden van uw donkere kringen.

No comments:

Post a Comment