Thursday, February 2, 2012

Manieren om de meest gunstige Hair Colour Select For You

Heb je je ooit afgevraagd wat ooit je haar zou verschijnen zoals in het geval je een blonde of een brunette? Met veel kleur mogelijkheden, is het makkelijk om als een beetje bezorgd over het veranderen van je haarkleur worden overwonnen als het kan mogelijk niet blijken de beste manier waarop je hoopte. Het is echt vaak van cruciaal belang om uit te vinden een ervaren als u uw haarkleur we hebben allemaal gezien dat de horror toen amateurs krijgen het verkeerd, en wat was bedoeld als een blonde honing worden eindigt in een mooie groene kleur. We verlangen om je optie te maken een beetje minder moeilijk door het weergeven van hoe heel eenvoudig het is eigenlijk het kiezen van de juiste kleur voor de poriƫn en de huid type.
Blonde Met darkish Brown Hoogtepunten Dit is echt een creatief kleur die kenmerken een two tone invloed van bruin / rode highlights aan de ontzagwekkende blonde toon te produceren een hint van warmte en serieus te presenteren uit de deal met framing lagen tot in de perfectie. Deze kleur zal zeer best functioneren op olijven huid.
Dark Red Ieder van ons houden van onze rode tinten, maar kan af en toe enigszins voorzichtig over het hebben laten verrichten als rode is echt een ongelooflijk briljant en die er zijn kleur. Deze haarkleur eisen een groot deel van de behandeling echter serieus het doet een groot kapsel volledig het genereren van het verminderen aanvullen, stijl en kleur zien er prachtig uit. Deze kleur zal het grootst kijken op olijf-en dim teint.
Mocha Brown Voor degenen die graag om uw kleuren ongecompliceerd en succesvol te houden dan is dit de ideale toon voor u persoonlijk. Deze kleur zal uw haar een prachtige glans, maar kan zelfs weer uit de cut in al zijn glorie. Deze toon komt overeen bleek aan het licht, olijven, perziken en room en dim teint. Het kan heel een neutrale kleur Honey Blonde dit een beetje te warm blonde kunt uw ontwerp te vullen in alle van de ideale techniek, maar het is vrij groot onderhoud en touch-ups zal vaak nodig zijn om te houden deze kleur over het algemeen op zoek naar de grootste. Deze kleur past redelijk tot mild en perziken en room teint.
Koper Blonde Wanneer u op prijs stellen om op te vallen dan waar koperen blondine kan de strategie om te gaan worden. Deze kleur zal echt pronken met zowat elke centimeter van een edgy te snijden. Deze kleur zal goed werken op perziken en room en bleek tot milde huid.
Dim Violet In het geval u genieten van zwarte tinten, maar zijn een beetje bang om dat donker te gaan waarom niet proberen diep violet? Het is niet zwart, maar zullen u voorzien van een goede indicatie van wat ongelooflijk darkish haar zal uitzien op je. Het ziet er natuurlijk prachtig met een scherp gesneden en zal de functie het meest effectief op olijven, bleek aan het licht en darkish teint.
Wanneer u een bruid proberen om een ​​nieuwe stijl voor uw speciale dag of gewoon iemand willen uw foto het web presenteert fantastische hedendaagse technologie precies waar u kunt voorafgaand aan verkrijgt u probeert te verbeteren. Het werkt door u uploaden van je eigen foto en probeert een groot aantal opvallende kapsels en kleuren om te zien hoe je eruit zou kunnen zien vlak voordat u zich verbinden tot het verminderen van uw wezen haar of te kleuren.
Veel plezier in onze virtuele haren studio. Verbouwen Me Consulting zijn in Londen gevestigde Image Consultants en een eigen stylisten die een schat aan ervaring hebben binnen de elegantie en mode markt. We laten u vriendelijk uit uw garderobe zeker van dat u weet manieren om er goed uitzien maken. Aanwezig kleur evaluatie, personal styling, inkoop en persoonlijke garderobe Management. Het is het doel van 'hermodelleren me "om de manier waarop u denkt over uzelf te vernieuwen zodat u naar uw look te verbeteren en uit te maken van de gunstige wijzigingen in je bestaan, dat kan je de ideale je kunt beginnen.

No comments:

Post a Comment