Tuesday, February 7, 2012

Massage Therapieën: Welke is het beste voor u?

Massage Therapieën: Welke is het beste voor u?
Ongeacht wat je pijn doet, is massage therapie is een zeer effectieve en geprefereerde genezende behandeling voor duizenden jaren. Met zijn ontspannende oliën, rustige omgeving en de gunstige resultaten van vakkundig toegepast aanraking en druk, kan massage wonderen doen voor uw lichaam en geest.
Er zijn een gevarieerd aanbod van massages om te kiezen uit voornamelijk gebaseerd op de vraag of je wil om pijn te verlichten, stress of terug te stuiteren van een kwaal. Kijk eens naar deze korte lijst van enkele van de meest goed vond massage om u te helpen om een ​​type dat het meest geschikt is voor uw situatie en gewenste uitkomst te selecteren.
Het ontspannende en deep tissue massage. Dit is het beste voor de behandeling van angst en stress en / of geïsoleerde pijn. Deze ontspannende massage zal verlichten weg al die fysieke en emotionele druk en te doen herleven uw energy.A deep tissue massage is ook een uitstekende keuze als je beïnvloed door de pijn in een bepaald gebied. Een sterkere druk dan een gewone massage wordt toegepast op specifieke punten te richten en een release om de pijn te verlichten te creëren.
Zweedse massage is de beste voor de behandeling van: algemene ziekte, griep of lage energie. Deze vorm van massage therapie is een van de oudste formele categorieën van massage die dateren uit de vroege 19e eeuw en is tegenwoordig verbonden met de "klassieke therapeutische massage" de meeste over het algemeen gebruikt in Noord-Amerika. Als je al het gevoel onder het weer, zijn lage energie hebben met of krijgen over een verkoudheid of griep, kan deze therapie energie systeem en helpen terug te stimuleren u tot wellness. Zweedse massage een impuls zal geven uw lichaam de bloedsomloop en elimineren van giftige stoffen door middel van een mix van kneden, kloppen, stevige druk en lange gladde beroertes. Als je nog nooit hebt gehad massage voor, dit is een heel goed om eerst te proberen.
Zwangerschap Massage. Beste voor de behandeling van pijn, pijn en het ongemak van de zwangerschap, met de kern winst van ontspanning en houding ondersteuning. Voor elke aanstaande moeder, kan een zwangerschap massage meest waardevol zijn in het verminderen van prenatale bijwerkingen, het bevorderen van ontspanning en zelfs verbeteren van houding.
Sportmassage. Voor de behandeling van het werk of sport gerelateerde verwondingen of de stam, het belangrijkste voordeel is gespannen spieren opluchting en verhoogde prestaties. Als men fysiek actief of hebben een fysiek veeleisende baan, dit is de behandeling voor u is. Het is gericht op het behandelen van aandoeningen van het bewegingsapparaat problemen uit de sport-gerelateerde activiteiten met vergelijkbare methoden om de Zweedse massage, maar met meer zacht weefsel, stretching en deep tissue technieken.
Shiatsu is het beste voor de behandeling van rug-, nek-en schouderklachten ongemak, angst, hoofdpijn, en herstel van blessures. De kern voordeel is ongemak eliminatie, ontspanning en nieuwe energie. Shiatsu is een Japanse vorm van lichaamswerk die vinger druk in een ritmische volgorde op acupunctuur meridianen gebruikt. Elk drukpunt wordt gehouden voor twee tot acht seconden nodig om de stroom van energie te verbeteren en het lichaam weer evenwicht te helpen. De therapeut gebruikt doorgaans een mat op de vloer in plaats van de normale massagetafel voor deze sessie.
Reflexologie heeft betrekking op een goede spreiding van situaties: terug stijfheid, hoofdpijn, onvruchtbaarheid, gemetastaseerde ontsteking, slaapproblemen, hormonale onregelmatigheden, sportblessures, problemen met de bloedsomloop, stress-gerelateerde ziektes, en voet ongemak. Core voordelen zijn ontspanning, betere doorbloeding, minder ongemak en de algehele genezing. Reflexologie is een alternatieve vorm van massage die zich voornamelijk richt op de voeten. Het belangrijkste idee is dat er "reflex" gebieden op de handen en voeten die corresponderen met specifieke organen, klieren en andere elementen van het lichaam. Bijvoorbeeld: de toppen van de tenen hebben betrekking op het hoofd en het hart en de borst zijn rond de bal van de voet. Beoefenaars van toepassing druk op deze reflexzones tot het niveau van de gezondheidszorg te verhogen in de corresponderende organen door energiek wegen. Reflexologie is het meest ontspannen, in het bijzonder voor een volk, staan ​​op hun voeten de hele dag of alleen maar zijn versleten pijnlijke voeten.
Aromatherapie Massage wordt gebruikt bij de behandeling van stress en emotionele kwesties. Core voordelen verandering, mede op basis van de gebruikte essentiële olie. Voor kalmerende - kamille, lavendel, geranium. Voor up-lifting - ylang ylang, scharlei, roos, neroli. Voor het bekrachtigen en het reinigen - rozemarijn. Voor decongestie - eucalyptus, den, tea tree.
Aromatherapie is massage therapie met de toevoeging van een aantal geurige plantaardige oliën genoemd essentiële oliën om specifieke ziekten te genezen of stress te verminderen. De massage specialist zal oliën die ontspannend te selecteren, stimulerende, stress te verminderen of in evenwicht en is afhankelijk van uw voorkeur resultaten. Een van de meest voorkomende oliën gebruikt in aromatherapie massage is lavendel. Aromatherapie is bijzonder geschikt voor degenen die willen ontstressen of tussenkomst van een emotionele toestand.
.
Hot Stone Massage.Best voor het behandelen van rugklachten en pijn, een slechte bloedsomloop, artritis, stress. De kern voordeel is een betere doorbloeding en kalmeert het zenuwstelsel. Hot Stone Massage is een Zweedse stijl massage met de toepassing van verwarmde basalt stenen. De stenen 'warmte dringt diep door in diepe lagen van de spier en het aansluiten van weefsels te helpen om te ontspannen krappe ruimtes van het lichaam. De verwarmde stenen wordt een natuurlijke uitbreiding van de hand van de therapeut bij de toepassing van technieken glijden over het lichaam. Grotere stenen worden ook geplaatst langs de ruggengraat zoals je gezicht naar beneden lag op de massagetafel.

No comments:

Post a Comment