Monday, February 6, 2012

Massage Therapy: Welk type is geschikt voor u?

Massage Therapy: Welk type is geschikt voor u?
Maakt niet uit wat scheelt er aan, is massage therapie is een zeer effectieve en aanbevolen helende behandeling voor duizenden jaren. Met zijn kalmerende oliën, rustige omgeving en de bijna wonderbaarlijke effecten van vakkundig toegepast aanraking en druk, kan massage wonderen doen voor uw lichaam en geest.
Er zijn een gevarieerd aanbod van massages om te kiezen uit voornamelijk gebaseerd op de vraag of je wil om pijn te verlichten, stress of terug te stuiteren van een kwaal. Kijk eens naar deze korte lijst van enkele van de meest goed vond massage om u te helpen om een ​​type dat het meest geschikt is voor uw situatie en gewenste uitkomst te selecteren.
Het ontspannende en deep tissue massage. Dit is het beste voor de behandeling van angst en stress en / of geïsoleerde pijn. Deze ontspannende massage zal verlichten weg al die fysieke en emotionele druk en te doen herleven uw energy.A deep tissue massage is ook een uitstekende keuze als je beïnvloed door de pijn in een bepaald gebied. Een sterkere druk dan een gewone massage wordt toegepast op specifieke punten te richten en een release om de pijn te verlichten te creëren.
Zweedse massage is het beste voor de behandeling van: algemene ziekte, griep of een laag energieverbruik. Dit soort massage therapie is een van de oudste formele klassen van massage die dateren uit de vroege 19e eeuw en is vandaag de dag verbonden met de "klassieke healing massage" het meest gebruikt in Noord-Amerika. Als u zich voelde onder het weer, zijn lage energie hebben met of herstellende bent van een verkoudheid of griep, kan deze behandeling revitaliseren van uw systeem en helpen terug te stimuleren u tot welzijn. Zweedse massage zal verhogen van uw lichaam bloedsomloop en elimineren van giftige stoffen thru een reeks van kneden, kloppen, stevige druk en lange gladde beroertes. Als u nog nooit gehad massage voor, dit is echt een goede om eerst te proberen.
Zwangerschap Massage. Beste voor de behandeling van pijn, pijn en het ongemak van de zwangerschap, met de kern voordeel van ontspanning en houding ondersteuning. Voor elke aanstaande moeder, kan een zwangerschap massage zeer waardevol zijn verzachtende prenatale complicaties, het bevorderen van ontspanning en zelfs verbeteren van houding.
Sportmassage. Voor de behandeling van het werk of sport gerelateerde verwondingen of de stam, het belangrijkste voordeel is gespannen spieren opluchting en verhoogde prestaties. Als men fysiek actief of hebben een fysiek veeleisende baan, dit is de behandeling voor u is. Het is gericht op het behandelen van aandoeningen van het bewegingsapparaat problemen uit de sport-gerelateerde activiteiten met vergelijkbare methoden om de Zweedse massage, maar met meer zacht weefsel, stretching en deep tissue technieken.
Shiatsu is de beste voor de behandeling van rug-, nek-en schouderpijn, angst, hoofdpijn, en herstel van blessures. De kern voordeel is de pijn wegnemen, ontspanning en regeneratie. Shiatsu is een soort van Japanse carrosserie die vinger druk gebruikt in een regelmatige volgorde op acupunctuur meridianen. Elk drukpunt wordt gehouden van 2 tot 8 seconden om de stroom van energie te stimuleren en het lichaam weer evenwicht te helpen. De beoefenaar gebruikt over het algemeen een mat op de vloer in plaats van de traditionele massagetafel voor deze sessie.
Reflexologie bestrijkt een groot aantal situaties: rugklachten, hoofdpijn, onvruchtbaarheid, gemetastaseerde ontsteking, slaapproblemen, hormonale onregelmatigheden, sportblessures, de bloedsomloop situaties stress-gerelateerde ziektes, en voet ongemak. Core voordelen zijn ontspanning, betere doorbloeding, minder ongemak en de algehele genezing. Reflexologie is een alternatieve vorm van massage die in principe richt zich op de voeten. De theorie is dat er "reflex" gebieden op de handen en voeten die overeenkomen met gerichte organen, klieren en andere aspecten van het lichaam. Bijvoorbeeld: de uiteinden van de tenen zijn gerelateerd aan de kop en het hart en borst de bal van de voet. Beoefenaars van toepassing druk op deze reflexzones voor de gezondheid te bevorderen in de gerelateerde organen via energiek paden. Reflexologie is het meest ontspannen, in het bijzonder voor mensen die staan ​​op hun voeten de hele dag of gewoon vermoeide, pijnlijke voeten.
Aromatherapie Massage wordt gebruikt voor de behandeling van stress en emotionele kwesties. Core prestaties verschillen, voornamelijk gebaseerd op het type olie gebruikt. Voor ontspannen - kamille, lavendel, geranium. Voor de opbeurende - ylang ylang, scharlei, roos, neroli. Voor het bekrachtigen en het reinigen - rozemarijn. Voor decongestie - eucalyptus, den, tea tree.
Aromatherapie is massagetherapie met de toevoeging van een of twee geurende plantaardige oliën genoemd essentiële oliën aan toegezegde kwalen te genezen of te verwijderen stress. De massage therapeut selecteert oliën die ontspannen, energiek, stress te verminderen of balanceren, afhankelijk van uw gewenste resultaten opgeleverd. Een van de meest typische oliën die in de aromatherapie massage is lavendel. Aromatherapie is vooral geschikt voor hen die dit nodig om zich te ontdoen van stress of te worden onderworpen aan een emotionele toestand.
Hot Stone Massage.Best voor de behandeling van rugpijn en pijn, een slechte bloedsomloop, ossale reuma, stress. De kern voordeel is een betere doorbloeding en ontspant het zenuwstelsel. Hot Stone Massage is een Zweedse stijl massage met de integratie van verwarmde basalt stenen. De stenen 'warmte dringt diep door in diepe lagen van spier-en bindweefsel en helpt om te ontspannen krappe ruimtes van het lichaam. De verwarmde stenen wordt een natuurlijke uitbreiding van de hand van de therapeut bij de toepassing van glijden bewegingen over het lichaam. Grotere stenen worden ook geplaatst langs de ruggengraat als je lag met zijn gezicht naar beneden op de massagetafel.

No comments:

Post a Comment