Thursday, February 2, 2012

Men's Health - Do You Have Prostaat Problemen Symptomen

De prostaat is net als de dimensie van een walnoot, die alleen te zien bij mannen. Het is gelegen onder de blaas en rond de route van urine is de plasbuis. De grote werken met de prostaat is altijd voor de productie van het hormoon testosteron en de prostaat vloeistof die zouden kunnen worden van de belangrijke onderdelen van sperma en sperma productie.

Wat zijn prostaatproblemen symptomen?

In BPH of benigne prostaat hyperplasie, kunt u tekenen en symptomen hebben, zoals: Het zou misschien een moeilijk begin en flauwvallen urine. Er is een zeer zwakke stromen van de urine die begint en druppels, daarna af en toe stopt. Er is dribbelen in de urine stroom vlak voor en rechts kort na de plassen. Er is een frequente urgentie om te urineren. Soms is er pijn of bloed tijdens het passeren van urine

Deze symptomen van BPH kunnen worden daadwerkelijk in een vergelijkbaar naar de symptomen van prostaatkanker. Controleer samen met uw arts moet u deze symptomen voor u geschikte diagnose van het probleem. BPH of prostaatvergroting is gemakkelijker het management als het echt is het toch mild.

Uw arts kan eventueel u vragen over de symptomen en zal u onderzoeken. Hij kan u ook vragen over uw geliefden geschiedenis als uw medische geschiedenis. Hij kan ook wat volgende examens en mogelijk u doorverwijzen in een uroloog (een arts die gespecialiseerd is in de urinewegen. Uw arts kan uw urine te onderzoeken, als uw blaas is volledig leeggemaakt, en zal ook krijg je urine als er bloed of infectie op. Blood test kan beoordelen of uw nieren goed werken. het primaire diagnose-instrument gebruikt worden voor BPH is rectaal toucher. Dit proces zal controleren en beoordelen van de consistentie en grootte van uw prostaat. Andere tests te nemen echografie, urodynamisch metingen en urinestroom tests.

No comments:

Post a Comment