Thursday, February 2, 2012

Mocht U Stretch voor of na een Gewichten sessie?

Idealiter moet je een aantal doen strekken na de warming-up sessie, tussen uw training sets, en direct na een sessie sessie. Natuurlijk, souplesse maakt 1 / 3 van goed uitgebalanceerde gezondheids-en fitnessprogramma, met kracht en cardio coaching die deel uitmaken van de andere twee derden. Helaas, slechts een paar mensen in principe voldoende tijd te besteden aan rekoefeningen. In feite zijn veel sporters overslaan stretching helemaal, denken dat het niet zo belangrijk. Wat u niet krijgt is dat je doet je lichaam een ​​belangrijke slechte dienst als je niet goed strekken.
Je bent voornamelijk om jezelf in gevaar voor spier blessure, waardoor het bereik van de beweging van je spieren, en het bevorderen van spierzwakte en stijfheid.
Vanwege de beperkte tijd, is het begrijpelijk dat veel mensen niet kunnen strekt zich uit te voeren voordat, in-tussen en na hun work-outs. Als dit het geval is, dan kun je verliezen, die zich uitstrekt in-tussen de sets. Nonthlesess, moet het belang van stretching nooit worden vergeten in een Workout System.
je moet nog steeds ervoor zorgen dat u stretch kort na de warming up en cooling down. U moet ten minste tien minuten te zetten voor uw rek-en strekoefeningen en zorg ervoor dat je alle spieren die je gaat zich te richten voor deze trainingssessie stretch te maken. Als sommige van uw spieren blijven een beetje pijn van uw voorafgaande training, dan kunt u ook stretch die spieren.
U moet ook niet vergeten dat uw workout sessies niet de enige keren dat je hoeft te rekken. In feite zou u er goed aan doen om wat stretchen vele malen doen tijdens de dag, vooral als u al staand of zittend voor langere periodes. Deze strekt zich uit hoeven niet dezelfde te zijn die u doen tijdens uw workouts, natuurlijk. Ze kunnen eenvoudig strekt zich gericht op het wegnemen van de knikken u meestal krijgt als je een verblijf in een positie te lang. En als je kon een uur verbinden elke week op rek-en strekoefeningen (je zou kunnen doen Yoga poses), dan is je lichaam is gebonden aan je belonen met grotere bereik van de beweging, soepelere bewegingen, en veel minder 's ochtends stijfheid.

No comments:

Post a Comment