Tuesday, February 7, 2012

Muziek voor Sleep - behandeling van slaapstoornissen

Slapeloosheid begint een groter probleem te worden vandaag de dag-duidelijk dat ook. Statistieken tonen aan dat 30 procent van onze bevolking lijdt aan deze slaapstoornis. Er zijn tal van keuzes om het te genezen, maar een van de meest efficiënte is door middel van het luisteren naar muziek om te slapen.
Maar voordat we verder gaan met hoe we in staat zijn om muziek te gebruiken voor slaapstoornissen, laten we even de tijd om te begrijpen wat de verschillende vormen van slaapstoornissen zijn.
De aard van de Sleep Afwijkingen
Niet algemeen bekend is, zijn er tal van andere slaapstoornissen Dat is teistert een groot percentage van onze bevolking. Deze aandoeningen kunnen worden onderverdeeld in twee algemene groepen: dyssomnias en parasomnias.
Dyssomnias wordt gekenmerkt door verschillende natuurlijke en extrinsieke zaken die problemen veroorzaken met slapen. Hier is waar de meest voorkomende afwijkingen vallen: slapeloosheid, snurken en rusteloze benen syndroom (de drang om het lichaam te bewegen de hele tijd als gevolg van ongemakkelijke gevoelens).
Parasomnias zijn de slaap probleem dat ongebruikelijk of onnatuurlijk gedrag, bewegingen, emoties en dromen die verbonden zijn met slapen te nemen. Dit zou onder meer slaapwandelen, praten in de slaap en zelfs bedplassen.
Muziek voor Sleep Anomalieën
Muziek voor de slaap is een veel voorkomende praktijk dat mensen met slaapproblemen doen om uiteindelijk nog wat goede nachtrust. De wetenschap heeft aangetoond dat, afhankelijk van de beat of melodie; geluidsgolven echt kunt ontspannen je geest, dus, waardoor je in slaap.
Nu als je denkt dat je kan om elke vorm van muziek te luisteren voor het slapen, nou ja, kunt u proberen dat. Maar bespaart u een beetje tijd en wat meer slaaptekort nachten, laat me je enkele tips over het kiezen van de beste soort slaap muziek voor u.
Natuurlijk, het is een no brainer dat zachte muziek zou de beste manier om te gaan zijn. Je moet jezelf ontspannen. Natuurlijk, rock muziek en hiphop is uit den boze hier, snelle muziek zou amp je energie en maken het moeilijker voor u om afdrijven naar dromenland.
De algemene regel, natuurlijk, bij het selecteren van uw muziek om te slapen is om het zo licht en ontspannen mogelijk.
Een onderzoek daadwerkelijk blijkt dat het luisteren naar jazz muziek voor 45 minuten voor het raken van het bed kan maken voor een goede nachtrust.
Als je niet denkt dat je zou jazz muziek te kunnen genieten om te slapen, kunt u de natuur geluiden (wind, stromend water, bijvoorbeeld.) Of ritmisch drummen.
Maar, er zijn een aantal albums of nummers die speciaal zijn gemaakt om u te helpen slapen sneller en langer. Er is een veel slaap muziek die er zijn kunt u controleren of u zou een beproefde en geteste formule voor een betere slaap wilt.
Meer en meer mensen beginnen de betekenis van het hebben van ten minste 7 uur rust per dag te verwaarlozen. Slapen invloed op je hele lichaam zo heel veel meer dan het grote publiek te leren kennen. De hoeveelheid rest krijg je van invloed is op je stemming, het metabolisme, geheugen en het vermogen om te leren sneller en beter. Slaaptekort leidt tot vermoeidheid en problemen in de concentratie.

No comments:

Post a Comment