Tuesday, February 7, 2012

Natuurlijke en effectieve remedies voor de behandeling van bronchitis Hoesten

Natuurlijke en effectieve remedies voor de behandeling van bronchitis Hoesten
Acute bronchitis is een ontsteking van de luchtwegen van de longen. De bronchiƫn zijn luchtwegen in de longen die een boom-achtig systeem te vormen, die elk steeds smaller omdat ze afdalen in de longen. Acute bronchitis wordt meestal veroorzaakt door een virale infectie die deze passages verhit, waardoor ze te beperken en scheiden slijm. Vaak virussen die acute bronchitis kunnen veroorzaken zijn het rhinovirus, respiratoir syncytieel virus en griep. De symptomen zijn vaak een losse productieve hoest, een loopneus, verstopte neus en een zere keel. Antibiotica zijn over het algemeen niet effectief bij de behandeling van acute bronchitis.
Gebruik antibiotica werken voor een van beide soorten van bronchitis long? Nee Bijna alle gevallen van bronchitis zijn virale infecties, zodat antibiotica niet alles doen om genezing bronchitis te helpen. Antibiotica worden vaak nog steeds voorgeschreven voor bronchitis, ook al kunnen ze eigenlijk doen meer kwaad dan goed. Rust en lage activiteit wordt aangeraden om de symptomen te verlichten. Meestal behandelen van de symptomen is het enige dat gedaan kan worden om te helpen een persoon beter te voelen totdat het immuunsysteem kunnen vechten het uit. Het is heel belangrijk om bronchitis longen te behandelen als het kan develp in longontsteking.
Er zijn een aantal natuurlijke remedies om die hoest als gevolg van bronchitis om u te helpen rusten beter te kalmeren. Het drinken van veel van vloeistoffen, zoals hete thee bijvoorbeeld met citroen en honing of zelfs warme appelcider helpt om te ontspannen u. Hierdoor zal de koude up die je borst gevoel verstopt heeft. Dus je lichaam in staat zal zijn om tijdelijke verlichting te voelen tot een meer effectieve oplossing neemt om het slijm te verdrijven uit de longen.
Er zijn kruiden die worden gebruikt om de bronchitis. Gebruik eucalyptus, de baai of knoflook bladeren in heet water. Kook wat water, laten vallen van een of alle bladeren I (het versnellen van het genezingsproces) met de naam in het kokende water, laat de bladeren te krijgen offerte en laat het water tot stoom omhoog, giet het in een kom, positie een handdoek direct boven je hoofd en de schaal om de dampen te inhaleren. De dampen wordt u het inademen wordt verzacht uw aanhoudende hoest. U kunt ook gebruik maken van de rest van de vloeistof om een ​​kruidenthee te maken.
Er zijn twee verschillende soorten hoest geassocieerd met bronchitis. Als je veel van de congestie u zou kunnen hebben een natte hoest, met dit soort hoest, terwijl ongemakkelijk, nodig is om eventueel slijm en vocht uit je longen te krijgen. De luchtvochtigheid is zeer effectief bronchitis behandeling, het helpt bij het breken van de slijmvliezen, waardoor het makkelijker om het te krijgen uit je longen. Probeer staande onder een hete, stomende douche voor tien tot vijftien minuten. Zorg ervoor dat u droog jezelf en wrap up goed als je naar buiten. Een vaporizer, zal ofwel stoom of koele mist, geplaatst in je slaapkamer 's nachts helpen om beter te slapen. Doe wat eucalyptus olie in de verdamper als een slijmoplossend middel te helpen zich te ontdoen van het slijm in je borst.
Bronovil is een kruidenmiddel die effectief is bij de behandeling van acute bronchitis. Het voorkomt dat virussen en bacteriƫn hechten aan de cellen op de muren van de longen, die helpt breken slijm en voorkomt dat het virus binnendringt in de celwanden, waardoor infectie. Het is afgeleid van een plant genaamd pelargonium, een natuurlijke immuunsysteem booster. Rekening Bronovil stimuleert uw lichaam de eigen natuurlijke afweer, boost je immuunsysteem, het voorkomen van toekomstige infecties en ontstekingen te verminderen en de pijn en vermoeidheid die gepaard gaan.

No comments:

Post a Comment