Wednesday, February 1, 2012

Nauwkeurige het aanmeten en passen is essentieel bij het kopen van contactlenzen

Het is belangrijk om te weten dat het aanbrengen van de contactlenzen is ingewikkelder dan bij het kopen van een bril. Als je koopt goedkoop contactlenzen online, is het essentieel dat u de juiste maten voor je ogen hebben voordat u uw bestelling plaatst van de gerenommeerde online contactlens retailer. Bij het bestellen van online contact lenzen, zal de gerenommeerde retailer vereisen een recept dat is minder dan een jaar oud dus je moet het recept krijgen van uw opticien. Dit zal ervoor zorgen dat je contacten die duidelijke visie bieden en ze bieden een comfortabele pasvorm te krijgen.
Verkrijgen van de juiste Contactlenzen
Als je een recept krijgt van je oogarts, ontvangt u een oogonderzoek te controleren op problemen en zorg ervoor dat u een geschikte kandidaat bent voor contacten te maken. Uw gezichtsscherpte zal worden gecontroleerd en proeven zullen worden uitgevoerd om de gezondheid van het oog te identificeren. De opticien zal identificeren van de beste type van contacten voor je. Ook, zullen dergelijke overwegingen als uw levensstijl en uw meest voorkomende vorm van slijtage schema worden overwogen. Tegen de tijd dat het examen en de beoordeling is voltooid, zal de opticien weten het beste type van contacten voor u dat het type van de lens en het type van contact omvat (zachte contactlenzen, zuurstofdoorlatende lenzen, etc.)
Cornea meting
Contactlenzen zijn geen one size fits all. Om de juiste lenzen die de beste fit te krijgen, moet je de juiste metingen. Bijvoorbeeld, als de kromming van de lens is te steil of plat, kan het schadelijk zijn voor het oog en ongemakkelijk. De opticien zal gebruik maken van een keratometer uw oog het oppervlak en de kromming te meten. Geautomatiseerde metingen kunnen ook worden genomen.
Andere tests en metingen
Om een ​​goed contact lens te passen, de grootte van de leerling moet worden gemeten door een oogarts. Dit kan worden gedaan met behulp van een geautomatiseerd meetinstrument of een liniaal. De diameter van de iris van je oog moet ook worden gemeten voor een nauwkeurige dimensionering. Ook kan een traanfilm beoordeling ook worden genomen om de traanproductie te beoordelen. Voor mensen met droge ogen, silicone hydrogel lenzen werken goed. Ook als u krijgt Proefversie lenzen, een instrument genaamd een biomicroscoop mogen worden gebruikt en dit instrument kan ook worden gebruikt om het hoornvlies van de gezondheid alsmede eventuele veranderingen in het oog te evalueren nadat de contactlenzen zijn gedragen voor een tijdje.
Zodra de nauwkeurige pasvorm is vastgesteld, zal uw oogarts u een recept. U gebruikt deze recept wanneer u online bestellen korting merk contactlenzen. Het toont de corrigerende lens macht, de basis kromming, en de gewenste diameter. Moet u een oogonderzoek elk jaar te controleren op gezondheid van het oog kwesties en om te zien of je een lens wijzigingen te controleren. Nu je een algemeen idee over het belang van contactlenzen meting heeft, kunt u genieten van de noodzaak voor jaarlijkse opticien bezoeken en waarom u een recept bij uw bestelling uw contactlenzen online.

No comments:

Post a Comment