Thursday, February 2, 2012

Pompoenpitten smaak uitstekend en zijn goed voor je

Pompoenen zaden, smaak fantastisch en zijn uitstekend geschikt voor je.
U moet denken voordat je dump die pompoenpitten je uitgehouwen uw pompoen dit jaar!
Er is een goede dieet voordeel in deze zaden, niet te vergeten een lekker break zelfs de kinderen zullen aanbidden. Ze zijn hoog in fosfor en onze botten nodig dat voor cellen herstellen, vermoeidheid en zwakte. In een ozthere is 333mg van.
Dit is hoe voor te bereiden en koken van uw pompoenpitten.
Als je eenmaal hebt geschept je pompoen, de zaden in een glazen kom.
Vervolgens scheiden de zaden van alle snaren pompoen strengen.
U zult dit moeten doen vrij snel, want als je eenmaal hebt laten zitten en ze hebben gekregen te droog,
ze zijn niet zo gemakkelijk schoon te maken.
Gebruikmakend van een koud-water wassen, finish opstijgen wat er over is van het draderige vlees (er zullen wat kleine stukjes links zeer waarschijnlijk) van de zaden.
Plaats een zeef in de gootsteen, zodat u kunt niet verliezen verliezen dat de pompoen rommel in uw gootsteen.
Zodra uw pompoenpitten zijn helemaal schoon, leg ze op een bakpapier bakplaat te drogen. Je laat ze Overnite drogen. Sorry, kun je niet eten tot morgen.


Nu uw pompoenpitten zijn voorbereid, laten we aan de bijzondere keuken van hen.
Hier zijn zowel een magnetron en het bereik gebakken recept voor u om een ​​keuze te maken uit.
Let op: Voorbereiding is hetzelfde voor beide van de volgende recepten.
Plaats gezouten boter in een Microwavable reguliere ovenschaal en verwarm gedurende ongeveer 30 seconden.
Plaats zaden in de pan en gooi door de vloeibare boter. Spreid de zaden geheel uit in een
laag op de bodem van de schotel. Magnetron op hoog voor ongeveer 8 minuten of tot zaden zijn een lichte
gouden tint. Zorg ervoor dat u roer de zaadjes elke paar minuten, terwijl in de magnetron om aanbranden te voorkomen.
De juiste manier om de geroosterde pompoenpitten.
Voorbereiden pompoenpitten
Spray je zaadjes met boter spray. Koken gedurende 1 uur op 350 graden Fahrenheit.
Kijk voor hen om zachtjes bruin. Als ze klaar zijn, neem ze uit en seizoen
met je favoriete kruiden. Sommige populaire specerijen op te nemen zout en knoflook. Laat ze afkoelen voordat u absoluut genieten.
Pompoenpitten (Pepitas) zijn niet de enige zaden die gegeten kan worden op deze manier.
De zaden van butternut en eikel squish kan ook worden gekookt, net als pompoenpitten. Geef ze een kans ook.
Leftover Storage
U kunt elk restjes van je pompoenpitten in luchtdichte dozen
bij kamertemperatuur zo veel als drie maanden. Als u besluit om ze te bevriezen,
ze duren ongeveer een jaar in een luchtdichte container.
Gebakken pompoenpitten een nuttige bron van vezels dieet samen met een nootachtige smaak.
Dus, opening die popping die zak popcorn vanavond, je favoriete Halloween film te grijpen,
ontspannen met uw geroosterde pompoenpitten en genieten.

No comments:

Post a Comment