Tuesday, February 7, 2012

Stop Snurken - Het is me gek!

Snurken wordt geproduceerd door een vernauwing van de luchtwegen, of van onjuiste slaap houding of afwijkingen van de weke delen in je keel. Het kan mild zijn, wat betekent dat het ophoudt als je wakker wordt en draai over, of ernstige, wanneer u last heeft voortdurend, zonder rekening te houden positie slapen. Het is bekend dat slaaptekort veroorzaken aan zowel de snurker en de mensen om hem / haar, maar ook effecten, zoals slaperigheid overdag, prikkelbaarheid, gebrek aan concentratie, verminderd libido.
Het is een probleem dat wordt nog erger met de leeftijd en is meestal onschuldig. Snurken komt vaker voor bij personen met overgewicht. Statistieken kunnen in strijd zijn, maar ten minste 30% van de volwassenen en misschien wel 50% van de individuen in een aantal demografische snurken.
Apneu
De term "apnea" wordt gedefinieerd als de afwezigheid van ademhaling. Naast de 'ruis', kan meer complexe aandoeningen zoals slaapapneu in overeenstemming zijn met het symptoom van snurken. Als uw kind snurkt regelmatig, hebben uw arts controleren of slaapapneu. Ook al snurken wordt veroorzaakt door smalle luchtwegen, slaapapneu is een echte ademhaling obstructie, die de slaper noodzakelijk om wakker om opnieuw te beginnen ademen. mensen met deze aandoening wordt wakker een willekeurig aantal keer per nacht aan de ademhaling terug te krijgen, maar vaak herinnert zich helemaal niets over de Awakenings.
Snurken is een veel voorkomend symptoom van slaap apneu, snurken echter op zichzelf niet gepaard gaat met de beƫindiging van de ademhaling. Ongeveer vijftig procent van de personen die luid snurken hebben obstructieve slaapapneu (OSA). Niet alle mensen met deze aandoeningen zijn overgewicht. Maar gewichtstoename zal bestaande snurken of apneu groeien nog erger. Blijf uit de buurt van alcohol, spierverslappers, en bepaalde medicijnen. Deze stoffen zijn deze slaapproblemen verhogen.
Behandeling
Bijna alle behandelingen draait om het openen van de blokkade in de ademhaling passage. Radiofrequente ablatie (RFA) is een relatief nieuwe chirurgische behandeling. Deze techniek maakt gebruik van radiofrequente energie en warmte (tussen 77C tot 85C) om het zachte weefsel aan de achterkant van de keel, zoals het zachte gehemelte en de huig, waardoor littekens van het weefsel onder de huid. De procedure duurt minder dan een uur, wordt vaak gedaan op een poliklinische basis, en normaal gesproken vereist een aantal behandelingen.
Spreek met uw MD of tandarts aan de medische therapieƫn beschikbaar te bespreken en te beslissen welke je misschien helpen. De therapie u nodig hebt hangt af van of heb je een eenvoudige snurken voorwaarde of slaapapneu. Als u wel slaapapneu, dan is uw behandeling zal afhangen van de ernst van uw probleem. Dit vereist nauwkeurige controle van uw behandeling.
Conclusie
Snurken is de trilling van respiratoire structuren en de resulterende geluid, als gevolg van beweging van de lucht belemmerd tijdens de ademhaling tijdens de slaap. Het kan worden verminderd door het veranderen van de positie van het bed. Slapen op de zijkant is een mogelijke oplossing. Om te voorkomen dat rollen terug een kussen of een "bal" op de rug, het verhogen van het hoofd is ook een andere optie, nuttig voor zowel liggend op de rug of voor het ondersteunen van het hoofd liggend op de zijkant. Het is een aandoening die kan invloed hebben op zowel de fysieke en sociale intimiteiten van een relatie en kan ook een symptoom zijn van slaapapneu, dat kan levensbedreigend zijn. Het niet alleen gevolgen voor u, maar ook iedereen om je heen.
Door het begrijpen van de oorzaken en behandelingen, kunt u het verbeteren van uw gezondheid, je relaties, en, natuurlijk, uw slaap. Gewone snurken is gevonden in ongeveer twintig vier procent van de volwassen vrouwen en 40 procent van de volwassen mannen. De meeste mensen realiseren zich niet dat alleen door het veranderen van variabelen in uw omgeving (zoals de temperatuur in je kamer), kun je het nog een goede strijd tegen uw probleem. Roken neiging heeft neusverstopping veroorzaken derhalve waaruit de toestand. De beste manier om dit te voorkomen is om te stoppen met roken. Alcohol kan ook aansprakelijk worden gesteld voor het probleem. Verminder je inname van alcohol consumptie en die zorg zullen het ook te nemen van uw snurkprobleem.

No comments:

Post a Comment