Wednesday, February 1, 2012

Tips over hoe u het beste Red Roses Grow

Hoe Levendige Roses Cultiveer
Het is algemeen aanvaard dat het nemen van nemen van rozen is erg moeilijk. Hoewel sommige soorten kan een uitdaging om te groeien, zijn er een aantal dat zelfs een beginner kan verwerken. Laten we bespreken een aantal aanbevelingen over kweken van je eigen rozen.
1) Snij de stengel als u merkt dat kleine rode bultjes verschijnen. De hobbels zal daarna worden nieuwe vestigingen.
2) Verwijder eventuele versleten en uitgewassen stengels en het behoud van alleen de degenen die gezond zijn. Sommige van deze zijn vaak de volheid van een pen.
3) Maak kleine incisies aan de voet van de lamp. Dit zal ervoor zorgen dat de nieuwe roos verticaal zal groeien, waardoor het midden van de bush geopend, die uiteindelijk een mooiere vorm geeft.
4) Door gebruik te maken van kunstmest gaat om uw rozen gezond te laten groeien. Rozen hebben veel voedingsstoffen nodig om goed te groeien en daarom kan soms een hele uitdaging om ze gezond te houden. Progressive meststof levert uw rozen de voeding die ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben. Voor nog meer flexibiliteit, gebruik vloeibare meststof, zoals dit alleen moet worden toegepast om de 4 weken. Water is heel essentieel voor uw rozen dus houd ervoor te zorgen dat ze genoeg hebben. Als je verblijft in een gebied waar sprake is van verminderde regen, kun je ook denken over het installeren van een watersysteem.
5) Voor het maken van een schoon gesneden, altijd onthouden om zeer scherpe snoeischaar gebruiken. Als u wilt takken die dikker zijn dan 1,5 centimeter knip, gebruik van de tuin schaar die lange handlers hebben. Ongeacht de breedte of grootte, nooit niet om het te krijgen zorgvuldig te gebeuren.
6) Om bescherming van uw rozenstruiken tegen de blaren stralen van de zon, ze te bedekken terwijl ervoor te zorgen dat zij een gedeeltelijke zonlicht krijgen. Ze zullen worden beschermd tegen de harde stralen van de zon en zal er ook voor zorgen dat de grond vochtig zal zijn voor een langere duur. Breng een 5 centimeter laag van kunstmest voor de beste resultaten. Als het koud, bedek uw rozenstruiken met een beschermende plaat aan en voeg een centimeter van vuil bij de stengels om ze gezond te houden.
7) In de zaak van de dode hoofden, zal je ze bijsnijden tot de groei van nieuwe knoppen De maand juli is geweldig voor het kweken van rozen aan te moedigen, maar in gedachten te houden dat u nog uw kostbare rozen sterk te houden tijdens de andere maanden van het jaar. Als de roos heeft ziekten of het is besmet door insecten, wil je dit probleem op te lossen zo snel mogelijk. Probeer uit te snijden de getroffen gedeelte eerste en de plant was zorgvuldig. Als de bugs en ziektes krijgen uit de hand, arm jezelf met een roos vergif en te ontdoen van hen de vervelende manier.
8) Een veel bestrijdingsmiddelen gemaakt voor rozen zijn biologisch. Controleer de instructies aandachtig door en vraag of de formule is biologisch. Het maken van de blunder van het aantrekken van te weinig of te veel gif kan worden voorkomen door het lezen van de instructies. Stop met het geven van uw rozenstruiken meststoffen op de naderende van de herfst. Als je dat doet, kunnen ze ontkiemen te vroeg en zal uiteindelijk sterven in de koude maanden die volgen.

No comments:

Post a Comment