Thursday, February 2, 2012

Top Abdominale Oefeningen voor vrouwen

Mannen en vrouwen zoals spectaculaire abs. Veel mensen geloven dat ab workout routines taai. Maar het feit is, de buik training is eigenlijk eenvoudig. Er zijn veel van ab oefeningen die goed werken, maar je vindt een aantal speciaal geschikt voor dames.
Oefening bal crunches
1. Ga op de bal en zet beide handen op de achterkant van het hoofd en beweeg je benen uit het terugdringen van uw lichaam op de bal tot aan het punt waar de schouders en bovenrug zijn allen die nog op de bovenkant van de bal. Poten moeten schouder-breedte uit elkaar zijn.
2. Verhoog uw bekken rechtzetten van uw rug en aan te scherpen van uw bodem en aanscherping van de buikspieren.
3. Ellebogen gehouden sraight aan de zijkanten langzaam en geleidelijk aan til de schouders bewust om nooit ruk je nek. Je kunt eigenlijk voelt de crunch in de buikspieren, de benen en bilspieren worden eveneens werken.
4. Behouden positie voor slechts een moment, dan geleidelijk lager de schouders naar de bal en repliceren voor zo vaak als je kunt uitvoeren van de oefening
Rust 30 seconden tussen de sessies. Wel 2 of 3 sets van 12 tot 15 herhalingen om de andere dag.
Opknoping Knee Raises - vereist een Captain's Chair
1. Je lichaam wordt rechtop gehouden door de handen en liggend op gedempte arm sporten met je twee voeten bungelend naar beneden. Het onderste deel van de rug is rechtop en ondersteund door een back-rust.
2. Druk de buikspieren en geleidelijk uw knieën naar de borst te verhogen,
3. Stoppen en beetje bij beetje terug naar je benen op de oorspronkelijke houding. Het spierweefsel worden voortdurend opgelopen door de training.
Floor fiets beweging
1. Lay-up het gezicht met de handen achter het hoofd en de benen gestrekt uit.
2. Span je buikspieren en verheffen een been vouw je kniegewricht terwijl u het optillen van uw schouderbladen een beetje uit de vloer te slepen, zonder je nek.
3. Breng je knie en elleboog op een manier dat ze net een tikje.
4. Lagere en daarna swap kanten zodat je andere benen in een fiets-actie maakt contact met de elleboog en knie. Doe het opnieuw.
Geleidelijk aan het werk door middel van de posities. Het is mogelijk om deze buik training variëren doordat de tegenovergestelde elleboog en knie dicht bij elkaar, die bovenste deel van het lichaam zal requirethe een beetje zijdelings verschuiven. Deze houding werkt de schuine in aanvulling op de onderste en bovenste buikspieren.
De beste resultaten
Het uitvoeren van abs oefeningen zijn ontoereikend. Dames solide buikspieren te krijgen het volgende nodig: een goed uitgebalanceerd dieet laag in schadelijke vetten, Aerobic en cardio warming-up vlak voor een goed werk uit, en uit te rekken, zowel voor als na de training voor een betere flexibiliteit.

No comments:

Post a Comment