Monday, February 6, 2012

Verschillende methoden van Skin Tag Removal

Veel methoden van de huid tag verwijderen zijn beschikbaar. De medische term die wordt gebruikt voor de huid tags is acrochordon. Dit zijn gezwellen die voorkomen op de huid, zoals zachte, kleine opknoping huid. Sommige kan echter groter. Ze hangen als een klein steeltje van de huid.
Tags komen meestal voor op een lichaamsdeel. Ze zijn echter vaker voor in de nek basis, oksels en de oogleden. Ze komen ook voor op de plooien van de lies en onder de borsten voor mensen met grotere borsten.
Veel mensen krijgen huid tags op een gegeven moment van hun leven. Ze kunnen echter vaker voorkomen bij mensen met overgewicht, zwangere vrouwen of mensen die lijden aan type 2 diabetes. Wrijving veroorzaakt door de huid te wrijven tegen de huid van een groot aantal ook leiden tags.
Hoewel de meeste tags zijn pijnloos en onschadelijk maken ze het uiterlijk van een individu lelijke. Sommigen kunnen geïrriteerd raken en rood. Anderen kunnen leiden tot ongemak en pijn bij het knellen door kleding.
Sommige tags vallen spontaan en pijnloos laten geen sporen. Degenen die zich hinderlijk kan nodig zijn om te worden verwijderd. Er zijn verschillende manieren verwijderen van dergelijke labels. Sommige van deze methoden zijn pijnlijker dan de andere.
Ten eerste kunnen ze worden verwijderd door een arts. Dit zal de lijder kost wat geld vooral omdat tags niet worden meestal gedekt door de ziektekostenverzekering. De arts kan gebruik maken van laser verwijderen of een chirurgische ingreep, plus andere methoden.
Sommige huismiddeltjes zijn onder andere de koppeling van de voet van de tag. Een dun touw of tandzijde gebruikt worden. Hierdoor wordt de bloedtoevoer naar deze tag en maakt het te drogen en langzaam vallen.
Sommige mensen verwijderen met een schaar, met of zonder verdoving. Dit kan heel pijnlijk zijn en kan lichte bloeding veroorzaken. Voor het gebruik van deze methode moet men er zeker van zijn dat de groei is een tag.
Natriumbicarbonaat gemengd met Castor kunnen ook worden gebruikt. Na mengen om een ​​pasta, moet worden toegepast op de tag ten minste drie keer per dag. Dit zorgt ervoor dat de tag om te drogen en uiteindelijk uitvallen.
Er zijn ook biologische kruiden formules die tags te verwijderen sneller, goedkoop en veilig. Een van deze formules is dermatend. Dermatend wordt gebruikt voor huidproblemen zoals huid tags, wratten en mollen. Na het wordt toegepast op tags ze vallen na enkele dagen.
Veel andere manieren om de huid tag verwijderen zijn beschikbaar. Een individu kan vertellen wanneer een tag last van hem. Hij kan dan kiezen een van de verwijdering methoden beschikbaar.

No comments:

Post a Comment